Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΩΓΗΣ
Παγκόσμια ημέρας νεολαίας η  Κυριακή 14η Αυγούστου και όσοι βρισκόταν στην Παραλία Αρωγής είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το τουρνουά Fanari beach volley 2016 που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά το Σαββατοκύριακο 13-14 Αυγούστου, στην παραλία Αρωγής με την ευγενική χορηγία του beach bar Crab, με την συμμετοχή 16 ομάδων από όλη τη Βόρειο Ελλάδα. Διοργανωτές του τουρνουά  ήταν ο Απόστολος Τζαμπάζης με το ηλεκτρονικό του κατάστημα Apostolos Tzabazis Jewellery και ο Δεληγιαννίδης Κώστας.

Οι ομάδες που έφθασαν στον τελικό ήταν οι : Λαντζουράκης Αλέξανδρος με τον Τερζόπουλο Άγγελο (Εθνική Ελλάδος) και Ραφαήλ Μπανιώτης (Εθνική Ελλάδος) με τον Κουσίδη Δημήτριο. Το χρυσό κέρδισε η πρώτη ομάδα και η απονομή των μεταλλίων έγινε σε κλίμα ενθουσιώδες, με την συμμετοχή πολλών νεολαίων και την ευχή η διοργάνωση να γίνει θεσμός κάθε χρόνο στην παραλία Φαναρίου ,θέτοντας έτσι ένα λιθαράκι στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής !
Πετοσφαίριση στην άμμο ,λοιπόν ,ένα ολυμπιακό ομαδικό άθλημα που αναπτύσσει την ομαδικότητα, την φιλία, την υγεία, τον σεβασμό στην εργατικότητα ,την επιμονή, την σύσφιξη των σχέσεων , την κοινωνικοποίηση, την αξιοποίηση του χρόνου .   
Το Τμήμα  ΑΧΕΠΑ ΟΡΦΕΑΣ Κομοτηνής και το Τμήμα των Θυγατέρων Πηνελόπης Νηρηίδες Κομοτηνής  με τους Προέδρους τους Γιάννη Τζαμπάζη και Ελπινίκη Μπλεκάτση, τον Υποκυβερνήτη ΑΧΕΠΑ Στάθη Κεφαλίδη και την Liaison των Θυγατέρων Πηνελόπης Ελλάδος Μαρία Σοφιανού, με την πεποίθηση ότι οφείλουμε να είμαστε ενεργοί στις τοπικές κοινότητες και ότι σε εποχές που είναι δύσκολη η συνδρομή της Πολιτείας, η αρωγή σε μικρές ή μεγάλες αθλητικές οργανώσεις είναι απολύτως αναγκαία , ήταν χορηγοί της διοργάνωσης.
Χορηγοί ήταν επίσης το γυμναστήριο Sport Fitness του Μίμη Ισπυρλίδη και το εστιατόριο Αδέλφια του Ανέστη Βαφειάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: