Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΑ ΑΡΡΙΑΝΑ
  1. Την 4-5-2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 παραμονή της εορτής της Μεγαλομάρτυρος ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ Προστάτιδας του Συνδέσμου μας στο παρεκκλήσι στα Αρριανά-Σαπών-Ροδόπης τελέσθηκε ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ μετ΄αρτοκλασίας και περιφορά της Ιεράς Εικόνας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, πολλών Ιερέων της περιοχής και πληθώρας μελών και φίλων του Συνδέσμου μας, συνοδεία της φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Σαπών.
  2. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ Νικόλαος, ο Δήμαρχος Σαπών κ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυν.Υποδ/ντής ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ Μιχαήλ, ο Υποδ/της της ΧΧΙ Ταξιαρχίας Συνταγματάρχης κ. ΑΓΓΕΛΗΣ  Νικόλαος ο Υποδ/της της Σχολής Αστυνομίας Αστυν. Υποδιευθυντής κ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ Χρήστος μαζί με αντιπροσωπεία  Δοκίμων Αστυφυλάκων, ο  Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν.Έβρου ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ Ανέστης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν.Ροδόπης κ. ΠΑΝΤΕΛΑΣ Δημήτριος και ο Ταμίας κ.ΖΑΡΑΣ Χρήστος.
  3. Μετά το πέρας  των εκδηλώσεων παρατέθηκε μικρή δεξίωση στο Δημοτικό κατάστημα Αρριανών, για όλους όσους παρευρέθησαν.
  4. Την 5-5-2016 κυριώνυμη ημέρα της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ στον ίδιο χώρο τελέσθηκε θεία Λειτουργία.-
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                           Ο  Π ρ ό ε δ ρ ο ς                                            Ο  Γενικός  Γραμματέας
                        ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ  Αργύριος                                    ΤΣΙΡΩΖΗΣ  Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: