Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ «ΤΑ ΜΙΚΡΑ» ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΑΠΩΝ



Την Δευτέρα (11/4) η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Ελπίδας Σαπών, είχε την χαρά να φιλοξενήσει στο Δημοτικό Γήπεδο Σαπών την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της SCODA Ξάνθης. Ήταν μια προγραμματισμένη φιλοξενία αφού νωρίτερα στις 22/11 οι Ακαδημίες της Ελπίδας και της Ξάνθης είχαν ξανάσυναντηθεί σε  αντίστοιχα φιλικά παιχνίδια στα Πηγάδια και μάλιστα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνοδέψουν τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης και του Πανιωνίου στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα για την SUPER LEAGUE. Στην συνέχεια παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων μαζί με τους συνοδούς τους καλεσμένοι της SCODA Ξάνθης.
Μέσα από τέτοια παιχνίδια τα παιδιά  αποκτούν νέες εμπειρίες με το αποτέλεσμα να μην έχει καμία απολύτως σημασία.

Από εδώ και στο εξής  «τα μικρά» της Ελπίδας Σαπών θα συνεχίσουν να αγωνίζονται σε διάφορα τουρνουά ή και σε φιλικά με αντίστοιχες Ακαδημίες από όλη την Θράκη. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι την Κυριακή (10/4) έπαιξαν πάλι μια σειρά από φιλικά παιχνίδια με την Ακαδημία του Ποντιακού στην Αλεξανδρούπολη.
Τέλος, τα παιδιά, οι προπονητές και η διοίκηση της ομάδας, ετοιμάζονται  για το 3ο τουρνουά που θα διοργανώσει η Ελπίδα Σαπών και φέτος με συμμετοχή Ακαδημιών από όλη την Θράκη. Η ημερομηνία διεξαγωγής του 3ου  τουρνουά θα ανακοινωθεί σύντομα από την διοίκηση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: