Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Αποδυτήρια



-Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ακαδημιών της Ελπίδας Σαπών και των ακαδημιών των ποντίων Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Σαπών ‘’Καλλιπάτειρα’’
Έλαβαν μέρος οι μικρές, οι μεσαίες και οι μεγαλύτερες ομάδες των ακαδημιών.
Συμμετείχαν περίπου 100 αθλητές ηλικίας 7 έως 13 ετών, οι οποίοι έδωσαν όλη την ψυχή τους στο γήπεδο.
Οι ομάδες της Ελπίδας πραγματοποίησαν μια ισοπαλία και δύο ήττες, αλλά απέδειξαν ότι διαθέτουν αξιόλογο δυναμικό και ότι μπορούν να διοργανώνουν τέτοιου είδους τουρνουά.

-Διάρρηξη στο κυλικείο του δημοτικού σταδίου Σαπών έγινε το προηγούμενο Σάββατο το βράδυ μετά το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου, το οποίο συγκέντρωσε αρκετό κόσμο.
Οι δράστες πιθανόν να υπολόγιζαν ότι θα έβρισκαν αρκετά χρήματα και υλικά μετά την πρωινή διοργάνωση και γι’ αυτό προέβησαν σ’ αυτή την ενέργεια.
Πάντως το γεγονός είναι άκρως ανησυχητικό και προβληματίζει ιδιαίτερα τους αθλητικούς παράγοντες της περιοχής.
-Δυσαρέσκεια εκφράστηκε από αρκετούς γονείς όταν σε περίοδο οικονομικής κρίσης ζητήθηκε από μικρούς αθλητές της Ελπίδας και συγκεκριμένα των ακαδημιών, να διαθέσουν ένα όχι και τόσο ευκαταφρόνητο ποσό για στολές και μπουφάν. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι γονείς στην εφημερίδα μας καλό θα ήταν αυτών των μεγεθών τα ποσά να τα εξασφαλίζει η διοίκηση της ομάδας από χορηγίες και όχι να προκαλεί την περεταίρω επιβάρυνση των οικογενειών που ήδη καταβάλουν έστω και στοιχειώδη δίδακτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: