Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ-ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ



Συνεχίζοντας τις επαφές του με τους φορείς και τον επιχειρηματικό κόσμο της Ροδόπης και ενόψει της κατάθεσης του νέου Αναπτυξιακού Νόμου, ο βουλευτής Ροδόπης  Ιλχάν Αχμέτ συναντήθηκε με το πρόεδρο της εταιρίας “Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης Α.Ε.”, Δημήτρη Πολιτόπουλο, στην έδρα του εργοστασίου στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής.   

Ο κ. Πολιτόπουλος ενημέρωσε τον βουλευτή Ροδόπης για τις απόψεις σε ό,τι αφορά το νέο Αναπτυξιακό Νόμο και την μορφή των κινήτρων που θα πρέπει να προβλέπονται για την Θράκη, για την τρέχουσα επιχειρηματική του δραστηριότητα και την πορεία της επιχείρησής του σε ένα περιβάλλον άκρως ανταγωνιστικό αλλά και με δεδομένη την πρόσφατη επιτυχία του κλάδου ώστε τελικά να μην περάσει στο  πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την Βουλή το Νοέμβριο του 2015, η διάταξη για τον φόρο κατανάλωσης στην μπύρα.   
Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ από την πλευρά του συνεχάρη τον κ. Πολιτόπουλο για το γεγονός ότι η επένδυση του στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία και ανάπτυξη σε ένα περιβάλλον κλειστών μονάδων και χαμένων θέσεων εργασίας που τόσο πολύ έχει κοστίσει στην οικονομία και τους δείκτες ευημερίας της περιοχής.           

Δεν υπάρχουν σχόλια: