Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Νέα σενάρια για κλείσιμο του Τ.Ε. Σαπών



Το θέμα του Τάγματος Εθνοφυλακής Σαπών σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επιδιώκουν κάποιοι κύκλοι να ξανά φέρουν στο προσκήνιο.
Το κακό όμως είναι ότι άρχισε  να γίνεται και πάλι κουβέντα από ορισμένους, για την κατάργησή του.
Οι λόγοι που οι συγκεκριμένοι εξακολουθούν να επιμένουν σ’ αυτό το σενάριο δεν μας είναι επισήμως γνωστοί, αν και θα μπορούσαμε να υποθέσουμε μέρικους, αλλά αυτό δεν έχει τώρα τόση σημασία.
Σημασία έχει ότι η επιχειρηματολογία για την παραμονή της συγκεκριμένης μονάδας στις Σάπες είναι απολύτως στερεή και ακλόνητη και αυτή θα πρέπει να αξιοποιηθεί.

Να αξιοποιηθεί σε συνδυασμό με τις παρεμβάσεις των τοπικών νομαρχιακών και περιφερειακών αρχών, οι οποίες θα πρέπει να γίνουν δυναμικά  και συντονισμένα.
Πάντως εάν είναι πάλι για 3000 ευρώ ετησίως να κινδυνεύσει με κλείσιμο το Τ.Ε. Σαπών, οι Σαπαίοι προτίθενται να τα συγκεντρώσουν για να μην επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Εκτός βέβαια, σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, εάν τεχνιώντως κάποιοι, υποβολιμαία, διαρρέουν τέτοιες φήμες, για να αποπροσανατολίσουν τους κατοίκους της περιοχής από τις βασικές αξιώσεις τους που είναι η δημιουργία κέντρου εκπαίδευσης η μεγάλης στρατιωτικής μονάδας, καθώς και η κατασκευή στρατιωτικών κατοικιών στις Σάπες.
Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να παίζει κανείς παιχνίδια, στις πλάτες αυτού του τόπου.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: