Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Άμεση αποκατάσταση χρειάζονται οι δρόμοι στις Σάπες




Την άμεση αποκατάσταση όλων των δρόμων και ιδιαίτερα στα κεντρικά σημεία της πόλης ζητούν οι κάτοικοι των Σαπών αφού από το έργο της αποχέτευσης που εκτελείται έχουν μείνει πολλά σημεία σκαμμένα χωρίς να επουλωθούν.
Ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που άρχισαν οι βροχές η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη, η κυκλοφορία των οχημάτων δυσχερέστερη, ενώ λάσπες, πέτρες, χώματα και σκουπίδια δημιουργούν προβλήματα σε οχήματα, πεζούς και καταστήματα.
Πολλές φορές η κατάσταση γίνεται και επικίνδυνη αφού οι λακκούβες σε ορισμένα σημεία είναι μεγάλες και οι οδηγοί ιδιαίτερα των δικύκλων και των ποδηλάτων θα πρέπει να έχουν συνεχώς το νου τους.

Εκτός όμως από αυτά η όλη κατάσταση δημιουργεί πολύ άσχημη για την πόλη και δυσκολεύει την κυκλοφορία των καταναλωτών ιδιαίτερα στους χώρους της λαϊκής αγοράς και του πρακτορείου.
Πριν να μπει για τα καλά ο χειμώνας και να αρχίσουν τα πολλά κρύα θα πρέπει να συντηρηθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα σημεία και να αποκατασταθεί η ομαλή κυκλοφορία στους δρόμους των Σαπών.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: