Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση Ιλχάν Αχμέτ με τον δήμαρχο Κομοτηνής, Γιώργο Πετρίδη




Τον δήμαρχο Κομοτηνής επισκέφθηκε ο βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας, όπου συζητήθηκαν σε κλίμα συναντίληψης, όλα τα ανοιχτά ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού, της πόλης της Κομοτηνής και των οικισμών της.
Συμφωνήθηκε να υπάρχει τακτική επικοινωνία ανάμεσα σε δήμαρχο και βουλευτή ώστε να προωθούνται με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο και να δρομολογούνται λύσεις για τον μητροπολιτικό δήμο της Ροδόπης, που συγκεντρώνει τον μισό περίπου πληθυσμό του νομού.
Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε για τους τομείς της κοινωνικής αλληλεγγύης, της ενίσχυσης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, της αξιοποίησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και της απορρόφησης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ώστε να μην κινδυνεύσει να χαθεί ούτε ένα ευρώ από τα εκτελούμενα έργα του δήμου.
«Η επαφή με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελεί βασικό στοιχείο της δουλειά μας και η συνάντηση με τον κ. Πετρίδη θα αναδείξει σύντομα μια σειρά πολιτικών πρωτοβουλιών που θα ξεδιπλωθούν σε αυτό το επίπεδο», δήλωσε ο κ. Ιλχάν Αχμέτ.      

Δεν υπάρχουν σχόλια: