Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Στις Σάπες πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις της ΕΠΣ Θράκης



Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στο Συνεδριακό Κέντρο Σαπών οι κληρώσεις για τα πρωταθλήματα και το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης.
Παρών ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Γαβριηλίδης Μάνος, το Διοικητικό Συμβούλιο, μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών, εκπρόσωποι σωματείων, οι διοικήσεις της Ελπίδας και του Ηρακλή
Σαπών, αθλητικοί παράγοντες της περιοχής και αθλητικογράφοι από τα ΜΜΕ του νομού μας.

Σύμφωνα με τα όσα στοιχεία έγιναν γνωστά φέτος οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα τοπικά πρωταθλήματα είναι λιγότερες από πέρυσι αφού αρκετές λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν δήλωσαν συμμετοχή, ενώ δεν θα υπάρξει φέτος η Γ τοπική κατηγορία.
Το κύπελλο της ΕΠΣ θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου με την Ελπίδα να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και τον ΗΡΑΚΛΗ επίσης εκτός έδρας την ομάδα του Μύστακα.
Το πρωτάθλημα για την Α1 ΕΠΣ θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου ενώ για τις άλλες κατηγορίες στις αρχές Οκτωβρίου.
Κατά την πρώτη αγωνιστική της Α1 ΕΠΣ Θράκης θα διεξαχθούν οι αγώνες:
Ξυλαγανή - Καλλίστη
Σώστης - Ηρακλής Σαπών
Ν. Σιδηροχώρι - Στρύμη
Προσκυνητές - Κόσμιο
Αίγιρος - Μίσχος
Ελπίς Σαπών - Άγιοι Θεόδωροι
 Η διοίκηση της ΕΠΣ, οι εκπρόσωποι των διαιτητών και οι αθλητικογράφοι αμέσως μετά την διαδικασία βρέθηκαν σε ταβέρνα της περιοχής όπου και τους εντόπισε ο φακός της εφημερίδας μας. Συγκεκριμένα απεικονίζονται φώτο 1 : Γαβριηλίδης Μάνος, Κοτζαμάνης Γιάννης, Γαβριηλίδης Βασίλης, Μανάκας Νίκος, Ομέρ, Ντοσίδης Τάσος, Κουκουλάκης Χρήστος και Αλεξίου Τάσος.
Φώτο 2: Μαυρίδης Γιώργος , Μπακιρτζής Δημήτρης και Μαυρομάτης Ντίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: