Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Αποδυτήρια



-Στις Σάπες πραγματοποιήθηκαν οι κυρώσεις του προγράμματος για τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών της ΕΠΣ Θράκης.
Η διοίκηση της ΕΠΣ προβεί σε αυτήν την απόφαση προκειμένου να τιμήσει την πόλη και την περιοχή για την διαχρονική της προσφορά στο ποδόσφαιρο.
Παράλληλα ήταν και μια συμβολική κίνηση αφού το περσινό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Θράκης κατέκτησε η ομάδα των Προσκυνητών του δήμου Μαρωνείας Σαπών.
-Σε μια σημαντική αθλητική επένδυση προχωρά η ΕΠΣ Θράκης αφού υπέγραψε σύμβαση με την Αναπτυξιακή Ροδόπης για την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου γηπεδικού συγκροτήματος, μέσα από το πρόγραμμα Leader στην περιοχή του ραδιοφωνικού σταθμού Κομοτηνής.

-Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και λόγω του μεγάλου προβλήματος χώρου που αντιμετωπίζουν οι ομάδες των Σαπών στο γήπεδο, θα πρέπει να συντηρηθεί οπωσδήποτε το μικρό κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται στο δημοτικό στάδιο Σαπών.
Έτσι θα υπάρξει λύση και θα ικανοποιηθούν όλες οι ομάδες με αποδυτήρια και άλλους αναγκαίους χώρους.
-Εκτός από τις Ακαδημίες, ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά της Ελπίδας. Να μη γίνονται δηλαδή άσκοπες δαπάνες και να προηγείται επαρκής έρευνα αγοράς πριν από την κάθε προμήθεια.
-Δύο επιτροπές είναι αναγκαίο να λειτουργήσουν άμεσα στην Ελπίδα Σαπών
Η μία επιτροπή οικονομικών και η άλλη επιτροπή ακαδημιών.
Στους δύο αυτούς νευραλγικούς τομείς θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη σημασία το σωματείο και να τους πλαισιώσουν στελέχη εκτός διοικήσεως βοηθώντας τον ταμεία και τον υπεύθυνο ακαδημιών της Ελπίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: