Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Δεν έστειλαν ακόμη το ασθενοφόρο στις Σάπες






Σε μια γωνία του αύλειου χώρου στο Νοσοκομείο Κομοτηνής εντόπισε ο φακός της εφημερίδας μας το ασθενοφόρο που προορίζεται για το Κέντρο Υγείας Σαπών.
Ως γνωστό στην περιφέρειά μας έχουν παραλειφθεί 11 ασθενοφόρα για να καλύψουν τις ανάγκες των Κέντρων Υγείας και μόνο αυτών.
Όπως πληροφορηθήκαμε στους υπόλοιπους Νομούς ήδη τα ασθενοφόρα άρχισαν να πηγαίνουν στον προορισμό τους, στη Ροδόπη όμως όχι ακόμη.
Το γεγονός ανησυχεί όλους τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής καθώς φοβούνται ότι ενδέχεται να μην έρθει ποτέ το ασθενοφόρο στις Σάπες, και ότι δεν θα διατεθεί για την αποστολή που έχει ως προορισμό.
Αυτό βέβαια είναι ένα ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσει άμεσα και υπεύθυνα ο διοικητής της ΔΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης, που είναι αρμόδιος υγειονομικά για την περιοχή μας, τη στιγμή μάλιστα που η παραλαβή του συγκεκριμένου ασθενοφόρου έχει υπογραφεί από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Σαπών.
Οι όποιες υπόνοιες βέβαια επικεντρώνονται στο γεγονός ότι κάποιοι θέλουν να στερήσουν για μια ακόμη φορά το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Σαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: