Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΑποδυτήριαΣτις 10 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Ελπίδας Σαπών, υπό την τεχνική ηγεσία του Βασίλη του Χαριτόπουλου.
Έως τότε η διοίκηση της ομάδος προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις ώστε η φετινή χρονιά να είναι εφάμιλλη των προηγούμενων για το ιστορικό σωματείο των Σαπών.


Το Σεπτέμβρη και μάλλον αμέσως μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα ξεκινήσει ολοκληρωμένα η λειτουργία των Ακαδημιών της Ελπίδας.
Στόχος του Δ.Σ για φέτος είναι να συμμετέχουν περισσότερα παιδιά, όχι μόνο από τις Σάπες, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή.
Πρόκειται για ένα μεγαλόπνοο σχέδιο το οποίο ευχής έργον θα είναι να υλοποιηθεί. Βέβαια επί του προκειμένου θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη και οι επιπρόσθετες παράμετροι που κάνουν δυσχερέστερο το εγχείρημα όπως: μετακινήσεις, ωράρια, χώροι, υλικά κτλ.Στην ΠΑΕ Ποντίων πιθανότατα να βρίσκεται από φέτος ο έμπειρος τεχνικός και βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Δημόπουλος.
Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας σε ομάδες της ευρύτερης περιοχής Σαπών τώρα μάλλον θα μανατζάρει μία νέα για αυτόν ομάδα.
Πάντως η εμπειρία και οι ικανότητες του κ. Δημόπουλου φαίνεται ότι αναγνωρίζονται και πέρα των ορίων της επαρχίας Σαπών αφού δέχεται προτάσεις και από σωματεία πλησίον της Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: