Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Αποδυτήρια



Γνωρίζετε άραγε πόσο χρειάζεται σήμερα, ετησίως, ένα ποδοσφαιρικό σωματείο της Α1 ΕΠΣ Θράκης για να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις απαιτήσεις της κατηγορίας;
Προπονητές, ποδοσφαιριστές, ιματισμός, τραυματισμοί, προπονήσεις, μετακινήσεις, διαιτησίες, ακαδημίες κλπ κλπ κλπ, χρειάζονται τουλάχιστον 20.000 €.
Είκοσι χιλιάδες ευρώ σε μία περίοδο κρίσης πώς, πού και με τι τρόπο θα βρεθούν;
Γι’ αυτό υπάρχει προβληματισμός και ανησυχία από όσους ασχολούνται με τα του ποδοσφαίρου.

Εκτός από τα οικονομικά, τα διάφορα τεχνικά, αλλά και τα αθλητικής φύσης προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της περιοχής, έχουν να αντιμετωπίσουν και την γραφειοκρατία.
Γραφειοκρατία, χαρτιά, αποφάσεις, τροποποιήσεις, τράπεζες, γνωμοδοτήσεις, γραμμάτιο είσπραξης, αποδείξεις κλπ, για να μπορέσουν να εισπράξουν επιχορηγήσεις και δωρεές.
Νοικοκυριό και τάξη παντού αλλά χρειάζεται στα έξοδα να υπολογιστεί ένας λογιστής και ένας γραμματέας για κάθε αθλητικό σωματείο.


Πολλές συζητήσεις δίνουν και παίρνουν αυτή περίοδο στα πηγαδάκια, για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής.
Τώρα είναι περίοδος που όλοι έχουν άποψη για τα διοικητικά, για τα τεχνικά, για τις μεταγραφές και για το τι πρέπει να κάνει κάθε ομάδα.
Όταν έρθει όμως το δια ταύτα όλοι απομακρύνονται και τα λόγια μένουν μόνο στα καφενεία.
Ο αθλητισμός στα γήπεδα και στα γραφεία όχι στα καφενεία.

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του ‘’Ηρακλή’’ θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη και ώρα  7 μμ. στο κέντρο ‘’Αφροδίτη’’ του μόνιμου οικισμού ποντίων στις Σάπες.
Η επαναληπτική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης της προβλεπόμενης από το καταστατικό απαρτία στην Τακτική Γενική Συνέλευση.
Πάντως όπως δείχνουν τα πράγματα οι παράγοντες του ‘’Ηρακλή’’ έχουν έτοιμο το νέο διοικητικό σχήμα και περιμένουν τη νομιμοποίησή του από τη γενική συνέλευση.

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί και στην ‘’Ελπίδα’’ Σαπών αφού την Κυριακή 14 Ιουνίου δεν συγκεντρώθηκε οι απαιτούμενη απαρτία.
Η επαναληπτική Γ.Σ. της ‘’Ελπίδας’’ θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου και ώρα 12 το μεσημέρι, με πολλές επιφυλάξεις για την επιθυμία  πολλών παραγόντων να συμμετέχουν στο νέο σχήμα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: