Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση χορευτικών τμημάτων του συλλόγου ΔΡΩΤην Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 ο Σύλλογος ΄΄ΔΡΩ΄΄ παρουσίασε σε μία αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή εκδήλωση, στο ανοιχτό θέατρο των Σαπών, όλα του τα χορευτικά τμήματα.
Οι χορευτές συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον χώρο του θεάτρου όπου ξεκίνησαν από νωρίς να τρώνε και να πίνουν και να γιορτάζουν το κλείσιμο της χορευτικής τους χρονιάς.
Στην συνέχεια με την μορφή γλεντιού, παρουσίασαν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας στον κόσμο των Σαπών που σιγά σιγά κατέφθανε στις κερκίδες του θεάτρου. Με το τέλος της παρουσίασης των χορών, συνεχίστηκε το γλέντι με την συμμετοχή και ων θεατών που σμίξανε με τους χορευτές και γίνανε μια ομάδα.
Το Δ.Σ του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους χορευτές, τον χοροδιδάσκαλό του, τον Δήμαρχο και όσους από την Δημοτική Αρχή παρευρέθηκαν στο θέατρο και ιδιαιτέρως τον κόσμο που αψήφησε το κρύο και τον άστατο καιρό και με την παρουσία του στήριξε την εκδήλωση. 

Τέλος ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους χορηγούς της εκδήλωσης που η συμμετοχή τους ήταν καθοριστική στην υλοποίηση της ιδέας.
Ευχαριστούμε: 1. τον Λαφτσή Γιώργο (Αγροεφόδια Αρριανών)
                        2. το Μπαράκι
                        3. το καφέ Da Luz
                        4. τον Μαζαράκη Γιάννη (συνεργείο αυτοκινήτων)
                        5. τον Σαρή Σακάλ Χουσεϊν (η Μέλισσα)
                        6. τον Τζούζτε Μεχμέτ Μπατίν (κηπευτικά Αρίσβης)
                        7. τους Κτενά Γιώργο & Ψαρικίδη Θανάση (Περιβαντολλόγοι)
                        8. την Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης (Βεργίνα)
                        9. την Smartfood (εργοστάσιο Ποπ Κορν στην Ξάνθη)
Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: