Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Γιορτή χαρταετού πραγματοποιήθηκε στα Αρριανά



Την προηγούμενη Κυριακή δεκάδες χαρταετοί πέταξαν στο γήπεδο των Αρριανών  κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού χειροποίητου χαρταετού που πραγματοποίησε ο Δήμος Αρριανών σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.ΑΡ.
Παιδιά από όλο το Δήμο συγκεντρώθηκαν στο Γήπεδο στη μία πλευρά του οποίου είχαν στηθεί φουσκωτά παιχνίδια, γινόταν facepaintingστα παιδιά ενώ σε μια γωνιά ο ταχυδακτυλουργός συντροφιά με τον κλόουν εντυπωσίαζε με τις ικανότητές του τα παιδιά.
Αφορμή για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ήταν το γεγονός ότι παρόλο που εδώ και τέσσερα χρόνια ο Δήμος Αρριανών έχει ενωθεί με το Δήμο Φιλλύρας και τις κοινότητες Κέχρου και Οργάνης «κανένας δεν ξέρει κανέναν» στους 57 οικισμούς που αποτελούν το Δήμο.
Για αυτό και αποφάσισαν να διοργανώσουν μια εκδήλωση όπου θα μαζευτούν και θα γνωριστούν οι γονείς μαζί με τα παιδιά των 57 οικισμών, και έτσι δημιουργήθηκε η γιορτή χαρταετού, στην οποία βραβεύτηκε ο πιο μεγάλος, ο πιο μικρός ο πιο παράξενος και ο χαρταετός που πέταξε πιο ψηλά.
Η προσέλευση βέβαια περιορίστηκε από το γεγονός ότι η γιορτή πέφτει ακριβώς στην περίοδο των καπνών, με αποτέλεσμα πολλοί γονείς να είναι στα χωράφια. Ο Δήμος παράλληλα μοίρασε 350 χαρταετούς στα παιδιά που έγραφαν «Δήμος Αρριανών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: