Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Έφυγε ο Σταύρος Καμπέλης




Ένας καταξιωμένος πολιτικός ,τεχνοκράτης ,ένας Κρητικός που αγάπησε πολύ την Θράκη ,ένας άνθρωπος με αξίες , οράματα , αρχές , ο Σταύρος  Καμπέλης  έφυγε από την ζωή σε ηλικία 67 ετών. Ο Σταύρος Καμπέλης, ήταν μια ξεχωριστή προσωπικότητα, παράδειγμα ήθους, εργατικότητας και προσφοράς, με μακρά, γόνιμη και πολυσήμαντη πορεία στη δημόσια ζωή.
Διετέλεσε για πολλά Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη και στην πρόοδο της
περιφέρειας μας.
Συνέδεσε το όνομα του και με πολλά έργα στις Σάπες, όπως το ΒΙΟΠΑ, τα Σφαγεία, το Πολύκεντρο,τον δρόμο Αρσακείου - Ατολόφου, την λειτουργία του ΚΕΦΟ , του Ηυροσβεστικού κλιμακίου, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και άλλα. Ήταν παρόν σε πολλές εκδηλώσεις , συνέδρια και δράσεις που διοργανώθηκαν στις Σάπες , βάζοντας τη δική του σφραγίδα με τις θέσεις και τις προτάσεις του.
Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο συντεκνέ. 

Συλλυπητήρια από τον Περιφερειάρχη
Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Γιώργος Παυλίδης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην Γενικού Γραμματέα Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης  Σταύρου Καμπέλη για το θάνατό του και εύχεται ολόψυχα καλή δύναμη και κουράγιο στη σύζυγό του Ελένη, στα παιδιά του Δήμητρα και Νίκο και σε όλους τους συγγενείς του.  Η κοινωνία μας δεν ξεχνά την προσπάθεια και την προσφορά του στον τόπο μας.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να απαλύνει τον πόνο των συγγενών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: