Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πατεράδων Μαρώνειας-Σαπών



Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ξυλαγανής η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πατεράδων Μαρώνειας-Σαπών. Μετά τα αρχικά διαδικαστικά με την εκλογή προέδρου και γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ Μουζαλιώτης κάνοντας τον ετήσιο απολογισμό του κοινωφελούς έργου και των δωρεών του Συλλόγου.
Στην συνέχεια το μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής  ο κ. Δαλακλίδης παρουσίασε τα στοιχεία από τον οικονομικό έλεγχο που διενεργήθηκε τις προηγούμενες μέρες. Το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε ομόφωνα τα πεπραγμένα. Κατόπιν έγιναν τοποθετήσεις και κατατέθηκαν προτάσεις των μελών για την διεύρυνση των δράσεων του Συλλόγου οι οποίες και θα συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ακολούθησε η κοπή πίτας του Συλλόγου και η απονομή των δώρων των τυχερών που βρήκαν το "φλουρί". Τα μέλη δεξιώθηκαν με κεράσματα, ποτά και τα καλαμπούρια και τα μασάλια έδιναν και έπαιρναν στα "πηγαδάκια" που δημιουργήθηκαν από τις εύθυμες παρέες.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος κ Μεραχτσάκης και ο Τοπικός Πρόεδρος Ξυλαγανής κ. Πουλαράκης.
Επόμενη εκδήλωση του δραστήριου Συλλόγου Πατεράδων είναι ο Ετήσιος Χορός 2015 που θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 το βράδυ στο Ξενοδοχείο Chris & Eve. Για όσους θα θελήσουν να πάνε από την Ξυλαγανή στο χορό και δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο, ο Σύλλογος θα διαθέσει δωρεάν λεωφορείο για την μεταφορά τους από και προς την πλατεία της Ξυλαγανής εκείνο το βράδυ. Τιμή εισόδου στο γλέντι 15€.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: