Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Απανταχού Κιζαριωτών




Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Απανταχού Κιζαριωτών την προηγούμενη Κυριακή στο σχολείο του χωριού, που λειτουργεί και ως εντευκτήριο του συλλόγου.
Αρχικά ο πρόεδρος κ, Νίκος Καλλιανίδης απηύθυνε χαιρετισμό σε όλους και ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά. Ιδιαίτερα στάθηκε στη συμπλήρωση φέτος 30 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, ενώ έκανε έκκληση για συμμετοχή στη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει σε λίγες ημέρες ο Σύλλογος Αιμοδοτών Σαπών, με σκοπό να καλύπτονται οι ανάγκες των Κιζαριωτών σε αίμα και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων.
Ακολούθως ο ταμίας του συλλόγου κ. Στέφανος Διαμαντίδης  έκανε τον οικονομικό απολογισμό του έτους ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από τους παρευρισκόμενους.

Μεγάλη ήταν η ικανοποίηση των Κιζαριωτών για την παρουσία του εφημέριου του χωριού που εκτός από την καθιερωμένη τελετή, μετέφερε και τον χαιρετισμό και τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, ο οποίος λόγω αναλυμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.
Τυχερή της ημέρας ήταν η κ, Παρθένα Αμπατζίδου που έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας και το οποίο αντιστοιχούσε σε μία εικόνα του Αγίου Γεωργίου, πολιούχου του Κιζαρίου.
Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης συνεδρίασε και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου που ανάμεσα στα άλλα αποφάσισε την πραγματοποίηση του ετήσιου χορού στίς 11 Ιουλίου 2015 στην κεντρική πλατεία του Κιζαρίου.
 




Δεν υπάρχουν σχόλια: