Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Χριστούγεννα... ... γιορτές αγάπης
Πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2014 - 2015

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014
10:00-11:00π.μ &11:00-12:00. • Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
Συμμετοχή Α΄  Βρεβονηπιακού σταθμού Κομοτηνής
Χριστουγεννιάτικοι Περίπατοι
 Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εορτών τα παιδιά του Α΄ Bρεβονηπιακού σταθμού θα γεμίσουν την κεντρική πλατεία ενισχύοντας  την εορταστική ατμόσφαιρα  εισάγοντάς μας, μικρούς και μεγάλους, στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014
• Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
10:00π.μ-11:00π.μ Συμμετοχή ΠΙΚΠΑ
11:00π.μ-12:00 Συμμετοχή του Η΄ παιδικού σταθμού Κομοτηνής  και του παιδικού σταθμού  Λιλιπούπολη .
Παιχνίδι διασκέδασης και δημιουργίας
Τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ, του Η΄ παιδικού σταθμού Κομοτηνής και του παιδικού σταθμού Λιλιπούπολη θα διασκεδάσουν , παίζοντας με τις γελωτοποιούς , Λαλού και Μαλού , θα στολίσουν τα δέντρα με  στολίδια που φιλοτέχνησαν και θα αφήσουν κάρτες με  ευχές που ζωγράφισαν τα ίδια. Γιατί ο Άι – Βασίλης είναι πάντα παρών…
19:00μ.μ. • Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου
Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιώργος Πετρίδης, πιστός στο κάλεσμα της  « αγαπημένης» συνήθειας των παιδιών ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, με αρωγούς  τα μικρά παιδιά του Δήμου Κομοτηνής ,   του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης καθώς και των παιδιών του Συλλόγου Μέριμνας ΑΜΕΑ «Άγιοι Θεόδωροι» που θα περάσουν πρώτα με τα φαναράκια τους από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα συνοδεύουν γιορτινές μελωδίες και υπέροχα τραγούδια από τη Φιλαρμονική του Δήμου Κομοτηνής και τη χορωδία «ΕΥΜΟΛΠΟΣ»
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014
11:00-12:00 Συμμετοχή του Γ΄ Παιδικού Σταθμού Κομοτηνής(2ου τμήματος) Συμμετοχή του Ε΄ παιδικού σταθμού Κομοτηνής και του παιδικού σταθμού,  Λιλιπούπολη.
• Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
Τα παιδιά δημιουργούν εορταστικά
Τα παιδιά του  Ε΄ παιδικού σταθμού  , καθώς και του Γ΄ παιδικού σταθμού και του παιδικού σταθμού Λιλιπούπολη  στολίζουν με χειροποίητα στολίδια τα δέντρα της πλατείας και φροντίζουν ο χώρος που φιλοξενεί τη φάτνη της Γέννησης του μικρού Χριστού να είναι όμορφος και ζεστός. Ζωγραφίζουν, επίσης, κάρτες, στέλνουν τις ευχές τους , εκφράζουν τις επιθυμίες τους και βγαίνουν φωτογραφίες για τον Αϊ-Βασίλη.

21:00μ.μ  Συναυλία αγάπης στο χώρο της  Πολιτιστικής Κίνησης.
Ευαισθητοποιημένοι  μουσικοί και καλλιτέχνες της πόλης μας, γεμίζουν τη βραδιά μας με νότες...αγάπης.  
Χαρίζουν μουσικές και τραγούδια με μοναδικό σκοπό την συλλογή τροφίμων και αγαθών για να μπορέσουν ακόμη περισσότεροι συνδημότες  μας να βιώσουν έμπρακτα, το πραγματικό νόημα  των εορτών των Χριστουγέννων.
Πρόσφερε  και εσύ, αυτό που θα κάνει κάποιους να χαμογελάσουν. 
ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΡΟΚ.
Συμμετέχουν τα σχήματα: α) «Κακές Συνήθειες»
Απόστολος Μαρτσάς (Φωνή)
Μάκης Πατρωνίδης( Κιθάρα)

Ολύμπιος Αυτζηκόλιος (Μπάσο)
Τάσος Καπζάλας(Πνευστά)
 β) «Χίλια Χρόνια»
Γιώργος Στραβουδούλης ( Τύμπανα)
Δημήτρης Πατσαβούδης (Φωνή)
Κων/νος Κάλλιας ( Μπάσο-Πλήκτρα)
Μαρία Κηπουρού (Φωνή)
Στέλιος Παντίρης (Κιθάρα)

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014
 • Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
10:00-11:00π.μ Συμμετοχή 1ου Παιδικού Σταθμού Κομοτηνής  και του παιδικού σταθμού, Λιλιπούπολη.
11:00-12:00 Συμμετοχή Παιδικού Σταθμού Κοσμίου
Τα παιδιά ταξιδεύουν με οδηγό το όνειρο
Η Λαλού παρέα με την Μαλού με τα πρωτότυπα και διασκεδαστικά παιχνίδια τους, ταξιδεύουν τα παιδιά του 1ου παιδικού σταθμού και του παιδικού σταθμού του  Κοσμίου  και του παιδικού σταθμού Λιλιπούπολη στην ονειρεμένη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, σκορπίζοντας  μια πινελιά χαράς και ευτυχίας σε όλο το χώρο της κεντρικής πλατείας , σε  μικρούς και μεγάλους.

18:00μ.μ.  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των παιδιών του ΚΔΑΠ Κομοτηνής στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής.
Τα παιδιά  του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Κομοτηνής στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εορτών  παρουσιάζουν  ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα και μια ευφάνταστη θεατρική παράσταση.18:00 μ.μ. • Οδός Βενιζέλου
Ζεστά Οδηγικά Αρώματα
Πιστά  στο χριστουγεννιάτικο ραντεβού και με τη διάθεση, πάντα, τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού θα ζεστάνουν την παγωμένη νύχτα και τις ανθρώπινες καρδιές με μυρωδάτο, ζεστό κρασί και καυτή σοκολάτα στον πεζόδρομο της Βενιζέλου.
Κεντρική πλατεία
18:00μ.μ.:  Έθιμα του 12ημέρου των Σαρακατσαναίων από το Μορφωτικό Σύλλογο των εν Θράκη Διαβιούντων Σαρακατσαναίων
Αναπαράσταση των καλάντων των Σαρακατσαναίων:
   Αρνιά, Κατσίκια,
Πιδιά, Ν’φαδες, Γαμπροί,
   Γειά, Δύναμ΄, Γρόσια
     Κι’ απ’ούλα τα καλά!
        Κι τ’χρόν! Με ’γειά!
Στα χρόνια του νομαδικού βίου, τα παιδιά των Σαρακατσαναίων ανήμερα των Χριστουγέννων, έπαιρναν τον «τορβούλη» τους και  κλαράκια από πουρνάρι και επισκέπτονταν τα καλύβια του Τσελιγκάτου λέγοντας τα παραπάνω κάλαντα και καίγοντας ταυτόχρονα τα κλαράκια στη φωτιά του καλυβιού. Τα κλαράκια καιγόμενα έπρεπε να «πριτσιανάν» (να τριζοβολούν) ώστε να βελάζουν τα αρνιά (να παν καλά οι γέννες). Η νοικοκυρά καλούσε τα παιδιά « να κάτσουν κατά ’ή για να παίρνουν οι πρατίνες τ’αρνιά» και τα κερνούσε καλούδια.   
21:00μ.μ. Συναυλία αγάπης στο χώρο της  Πολιτιστικής Κίνησης.
Ευαισθητοποιημένοι  μουσικοί και καλλιτέχνες της πόλης μας, γεμίζουν τη βραδιά μας με νότες...αγάπης.  
Χαρίζουν μουσικές και τραγούδια με μοναδικό σκοπό την συλλογή τροφίμων και αγαθών για να μπορέσουν ακόμη περισσότεροι συνδημότες  μας να βιώσουν έμπρακτα, το πραγματικό νόημα  των εορτών των Χριστουγέννων.
Πρόσφερε  και εσύ, αυτό που θα κάνει κάποιους να χαμογελάσουν. 
Βραδιά με ρεμπέτικη και λαϊκή μουσική. Συμμετέχουν:
Ελβίρα Κουρτέση (Φωνή)
Λάζαρος Κεραμέας(Φωνή)
Μπάμπης Καρανίκας (Κιθάρα και Φωνή)
Νίκος Βερβερίδης(Φωνή και μπουζούκι)
Σγουρής Μαργαρίτης (Φωνή)
Σόνια Δεληγιάννη (Φωνή)Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014
 • Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
10:00-11:00Συμμετοχή Παιδικού Σταθμού Αιγείρου  και του παιδικού σταθμού Μορμόλη.
Τα παιδιά ψυχαγωγούνται από τον Αϊ-Βασίλη
Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού της Αιγείρου και του παιδικού σταθμού Μορμόλης αφήνουν τις αίθουσες και ξεχύνονται στον χώρο της κεντρικής πλατείας, να μας μεταφέρουν την γιορτινή τους διάθεση και να μας ταξιδέψουν στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών.   
Κεντρική πλατεία:
10:30π.μ.  Το Ειδικό Σχολείο Κομοτηνής και τα παιδιά του Συλλόγου Μέριμνας ΑΜΕΑ «Άγιοι Θεόδωροι» παίζουν αμέριμνα
Τα παιδιά του Συλλόγου Μέριμνας ΑΜΕΑ  «Άγιοι Θεόδωροι» και του Ειδικού Σχολείου γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στην κεντρική πλατεία, συντροφιά με τη Λαλού και τη Μαλού και έτσι ζώντας μαζί μας την ατμόσφαιρα της γιορτής, της προσφοράς και της ανιδιοτελούς αγάπης.

Κεντρική πλατεία:
10:00 π.μ -12:00 Τα παιδιά ψυχαγωγούνται  από τους Νηπιαγωγούς του ΙΕΚ Κομοτηνής.
  Οι Καταρτιζόμενες και οι Καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ του ΥΠΑΙΘ «στολίζουν»  με τα παιδιά και δημιουργούν μαζί χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, αναδεικνύοντας τον κοινωνικό ρόλο του ΔΙΕΚ.

18:00μ.μ. • Οδός Βενιζέλου
Ζεστά Οδηγικά Αρώματα
 Πιστά στο χριστουγεννιάτικο ραντεβού και με τη διάθεση, πάντα, τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού προσφέρουν μυρωδάτο, ζεστό κρασί και καυτή σοκολάτα στον πεζόδρομο της Βενιζέλου, για να ζεστάνουν όλους εμάς, άπαντες, μικρούς και μεγάλους που θα βγούμε για ψώνια, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο προκειμένου με την παρέα τους να ξεφύγουμε,  έστω για λίγο από το άγχος της καθημερινότητας.Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Κεντρική Πλατεία:
10:00π.μ -12:00 Τα παιδιά ψυχαγωγούνται  από τους Νηπιαγωγούς του ΔΙΕΚ Κομοτηνής.

  Οι Καταρτιζόμενες και οι Καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ του ΥΠΑΙΘ «στολίζουν» με  τα παιδιά και δημιουργούν μαζί χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, αναδεικνύοντας τον κοινωνικό ρόλο του ΔΙΕΚ.

11:00π.μ. -14:00μ.μ • Οδός Βενιζέλου
Εκδήλωση από τη Λέσχη Lions Ορφέας & τη Λέσχη Leo ΘΡΑΞΙΠΠΟΣ
Η Λέσχη Lions Ορφέας Κομοτηνής και η Λέσχη Leo ΘΡΑΞΙΠΠΟΣ διοργανώνουν το «Δρόμο της Αγάπης» στην οδό Βενιζέλου και καλούν τους δημότες της πόλης μας να κεντήσουν ένα χαλί με νομίσματα. Τα έσοδα από το μαγικό αυτό χαλί της αγάπης θα διατεθούν στο Σύλλογο ΑμεΑ «Άγιοι Θεόδωροι» για την ανέγερση της στέγης του.

Χριστουγεννιάτικη Ποδηλατοβόλτα
18:00μ.μ. • Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
Οι On Bikes - Ποδηλάτες Κομοτηνής, στο πνεύμα των Χριστουγέννων, μας προσκαλούν και φέτος σε μια   χριστουγεννιάτικη βόλτα με  ποδήλατα  που θα ξεκινήσει  από το συντριβάνι της πλατείας και θα καταλήξει πάλι εκεί. « Βάλτε τα χριστουγεννιάτικα σκουφάκια σας και ελάτε να σκορπίσουμε στην πόλη με τα ποδήλατά μας το χαρούμενο πνεύμα των Χριστουγέννων.» Μας προτρέπουν…Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014
18:00μ.μ. • Οδός Βενιζέλου
Ζεστά Οδηγικά Αρώματα
 Πιστά στο χριστουγεννιάτικο ραντεβού και με τη διάθεση, πάντα, τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού θα ζεστάνουν την παγωμένη νύχτα και τις ανθρώπινες καρδιές  προσφέροντας μυρωδάτο, ζεστό κρασί και καυτή σοκολάτα στον πεζόδρομο της Βενιζέλου!
Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής
20:00 μ.μ  Η Ιερά Μητρόπολις Μαρωνείας και  Κομοτηνής διοργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο  Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής.
 Η Ιερά  Μητρόπολις Μαρωνείας και Κομοτηνής παρουσιάζει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τον τίτλο: «Ιησούς Χριστός, η προσδοκία των εθνών». Ο δραματοποιημένος λόγος, η υμνογραφία και η μουσική ζωντανεύουν την αναζήτηση του προσώπου του Χριστού από τον προχριστιανικό κόσμο αλλά και από τον σύγχρονο άνθρωπο.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014
 • Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
10:00-11:00 Συμμετοχή του 1ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής,  του 2ου  Νηπιαγωγείου του 9 ου  και του  Κοσμίου και του 8oυ
Τα παιδιά γιορτάζουν θεατρικά
Οι αγαπημένες Λαλού και Μαλού  διασκεδάζουν  τα παιδιά της πόλης μας με πολλά εντυπωσιακά , πρωτότυπα και κεφάτα παιχνίδια και διαγωνισμούς ,με θεατρικά σκετσάκια,  τον χιονάνθρωπο και με πολλές άλλες εκπλήξεις, και  δημιουργούν  μια μαγική ατμόσφαιρα!  Υπόσχονται μια γιορτή γεμάτη χορό και τραγούδια, μια γιορτή χαράς και αγνότητας, με ανέμελες παιδικές φωνές και  λαμπερά χαμόγελα.Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

 Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
10:00-11:00 Συμμετοχή του 14ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής και το 7ου Νηπιαγωγείου
11:00-12:00 Συμμετοχή του 6ου  του 11ου Κομοτηνής
Τα παιδιά παίζουν και στολίζουν την κεντρική πλατεία
Τα παιδιά του 6ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής  του 11ου Νηπιαγωγείου του 7ου και  του 14ου   γίνονται οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Ξεχύνονται από την  μία άκρη έως την άλλη της πλατείας παίζοντας με τις νιφάδες χιονιού  μοιράζοντας χαμόγελα και χαρούμενες φωνές. Τραγουδώντας  εύχονται το χιόνι να ήταν παγωτό και τα δέντρα γλυφιντζούρια.
18:30μ.μ Συναυλία στην οδό Βενιζέλου
  Το μουσικό σχήμα του Γιάννη Τζατζανά  θα παρουσιάσει ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην οδό Βενιζέλου γιορτάζοντας τη γέννηση του σωτήρα Ιησού Χριστού. Έτσι, με τη συνδρομή των μαγικών μελωδιών , θέλοντας να διασκεδάσει, να εκτονώσει, να ψυχαγωγήσει, όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους,  στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014
11:00π.μ. • Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα
Η Φιλαρμονική του Δήμου Κομοτηνής  πλημμυρίζει  με κάλαντα, γιορτινές μελωδίες και χριστουγεννιάτικα τραγούδια την κεντρική πλατεία της πόλης μας. «Άγια νύχτα σε προσμένουν, με χαρά οι Χριστιανοί και με πίστη ανυμνούνε, το Θεό δοξολογούνε»
18:00μ.μ. • Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
Παραδοσιακά κάλαντα
Το χορευτικό συγκρότημα του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής τραγουδά παραδοσιακά κάλαντα και σκορπίζει  χαμόγελα αισιοδοξίας και ελπίδας. Υπενθυμίζοντάς μας, έτσι, ότι η παράδοση αποτελεί το ασφαλές εχέγγυο, για να διατηρήσουμε αλώβητη την ευαισθησία και την ανθρωπιά μας.

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
12:00 « ΜΩΜΟΓΕΡΙΑ» Το λαϊκό παραδοσιακό θέατρο του Πόντου
Ο Κιτί  Γοτσάς (παλιός χρόνος), η Νύφη(φύση), ο Αράπης (νέος χρόνος) και οι Μωμόγεροι του Πολιτιστκού Συλλόγου Ποντίων Θρυλορίου « Η Κερασούντα και το Γαρς», για άλλη μια χρονιά, θα ξορκίσουν το « κακό» με τα κουδούνια τους και θα καλωσορίσουν το νέο χρόνο με τη σάτιρα και το γέλιο. Ακολουθήστε τους στους δρόμους της Πόλης μας για «Υείαν, Ευλοείαν και Καλοχρονίαν».
 ‘Τα κάλαντα οι Μωμοέρ
   Τα Φώτα οι Ποπάδες
   Νασαν εκείνεν τη μάναν
   Που εχ’ εμορφους νυφάδες’’

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014
• Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής

9:00π.μ  Χριστόκλουρα-Βασιλόκλουρα
Την παραμονή των Χριστουγέννων , οι νοικοκυρές στα καλύβια παρασκεύαζαν την «Χριστόκλουρα». Ζύμωναν την κουλούρα και πριν την ψήσουν  τις «κεντούσαν» στην επιφάνεια συνήθως με πηρούνια. Τα σχέδια που κεντούσαν ήταν αναπαραστάσεις του νομαδικού βίου: «πατ΄σιές» (πατήματα, ίχνη ζώων), στάνες αλλά και σταυροί. Ειδικά για την Βασιλόκλουρα  μετά το ψήσιμο, την Σταύρωναν και την έκοβαν μικρά κομματάκια και την έτριβαν (τρίμματα) την λεγόμενη ΓΚΟΥΓΚΒΑΛΑ και αφού την καβούρντιζαν με φρέσκο πρόβειο βούτυρο την έριχναν στο ταψί  και αφού είχαν βάλει τα διάφορα σημάδια στο πάτο του ταψιού,(το μαντρί, τα άλογα, τα αρνιά κ.λ.π.) και κάθονταν όλοι μαζί στο τραπέζι το πρωί πριν ξεκινήσουν για τις δουλειές.
    Από το πρωί στο κονάκι μας στην πλατεία της Κομοτηνής θα προσφέρουμε σε όλους Σαρακατσάνικες πίτες.

Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής γιορτάζει τα «Χριστούγεννα με όλα τα παιδιά»

11:00-14:00  Η Ιερά Μητρόπολις Μαρωνείας και Κομοτηνής μέσα από την παράδοση της Εκκλησίας προσεγγίζει το νόημα των εορτών του Δωδεκαημέρου. Παιδιά από πολιτιστικούς συλλόγους και κατηχητικά της πόλης μας θα  απαντήσουν με τον δικό τους τρόπο « ποιος είναι ο πραγματικός Αϊ- Βασίλης».18:30μ.μ. Συναυλία στην οδό Ερμού
  Το μουσικό σχήμα του Γιάννη Τζατζανά θα παρουσιάσει ένα εξαιρετικό  μουσικό πρόγραμμα στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Οδό Ερμού , γιορτάζοντας τη γέννηση του σωτήρα Ιησού Χριστού. Έτσι,  με τη συνδρομή των μαγικών μελωδιών τους θέλοντας να διασκεδάσει, να εκτονώσει, να ψυχαγωγήσει όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους. , στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014
 21:30 μ.μ  Μουσικοχορευτική εκδήλωση των Alma Libre           
Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Alma Libre που εδρεύει στην Κομοτηνή, διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά τη μεγάλη του μιλόνγκα «Αποχαιρετώντας το χρόνο με ένα Τανγκό» στο κέντρο Βράχος Νο 2. Τη μουσικοχορευτική βραδιά τάνγκο θα πλαισιώσουν με τη μουσική τους οι Evocación , ένα πενταμελές συγκρότημα τάνγκο από την Αθήνα, θα χορέψουν ο Ηλίας Σελαλματζίδης & Νεφέλη Λαϊ΄να, καταξιωμένοι στο χώρο του tango και θα παρουσιαστούν χορογραφίες από τα μέλη του συλλόγου

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014
10:00π.μ.-11:00π.μ. • Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα
Η Φιλαρμονική  της Αιγείρου του Δήμου Κομοτηνής,   υποδέχεται  μουσικά τον καινούριο χρόνο με τα κάλαντα. Το κέντρο της πόλης γεμίζει με πρωτοχρονιάτικες μελωδίες και ήχους και ευχές για καλή, ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά.  « Καλή χρονιά, χρόνια πολλά χαρούμενη,  χρυσή πρωτοχρονιά».
Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015
11:00π.μ. • Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
Γιορτή των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών(ΚΔΑΠ) Κομοτηνής και Μελέτης
Ο Άγιος Βασίλης ήρθε! Οι παιδικές φωνούλες και τα χαρούμενα προσωπάκια των παιδιών είναι ικανά, άραγε, να τον ξαναφέρουν;;; Ελάτε να το διαπιστώσουμε… Με συνοδοιπόρους μας και βοηθούς  το παιχνίδι, το τραγούδι, τον χορό, τη χαρά  τη μαγεία  και το όνειρο ας προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε! Και θα τα καταφέρουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: