Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣ



Απευθύνομαι σε όλους τους κατοίκους της περιοχής Σαπών για να τους ενημερώσουμε ότι ξεκινήσαμε την προσπάθεια για τη δημιουργία συλλόγου Συνταξιούχων Περιφέρειας Σαπών.
Πριν από χρόνια είχε δημιουργηθεί Σύλλογος Συνταξιούχων ΤΕΒΕ ο οποίος όμως αδρανοποιήθηκε εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα εγώ και πολλοί άλλοι Σαπαίοι πήραμε την πρωτοβουλία να αναβιώσουμε τον Σύλλογο, να τον αναμορφώσουμε, να τον διευρύνουμε και να τον μετατρέψουμε σε Σύλλογο όλων των Συνταξιούχων της Περιφέρειας Σαπών.

Παράλληλα θέλουμε να αναβαθμίσουμε τη δράση του διοργανώνοντας εκδρομές, ετήσιο χορό, να ενδιαφερόμαστε για τα κοινά, να βοηθάμε στον τομέα της καθαριότητας και της ποιότητας ζωής του τόπου μας και να επιτελεί κοινωνικό έργο και δράσεις.
Επίσης να έχουμε λόγο και να διαμαρτυρόμαστε για θέματα της καθημερινής και οικονομικής ζωής που μας αφορούν όπως χαράτσια, ΕΝΦΙΑ, μειώσεις συντάξεων κ.λ.π.
Παράλληλα να ασχοληθούμε με θέματα ανάπτυξης του τόπου, με το κλείσιμο των υπηρεσιών, τη δημιουργία θέσεων εργασίας κ.λ.π. αφού όλα αυτά οδηγούν στον μαρασμό των Σαπών και στον ευτελισμό της μικρής περιουσίας που έχουμε.
Επειδή για όλα τα θέματα ευθύνονται οι διοικούντες θα πρέπει να δημιουργηθεί ο Σύλλογός μας για να έχουμε μια δυνατή φωνή και να εισακουόμαστε.
Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να δώσουμε όλοι το παρών ώστε να ξεκινήσουμε τη λειτουργία του συλλόγου αμέσως.
Να εγγραφούν μέλη, να πληρώσουν την ετήσια συνδρομή 20 ευρώ και να νομιμοποιηθεί πλέον ο νέος Σύλλογος.
Παρακαλώ θερμά όσοι επιθυμούν και θέλουν να εγγραφούν μέλη μέσα σε  15 μέρες να επικοινωνήσουν μαζί μου για να συνεχίσουμε.
Εάν δεν συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός μελών εντός 15 ημερών δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί η προσπάθεια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθυνθούν σε μένα προσωπικά και στα τηλ. 25320 22117 και 6936429169.
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Μπεϊλεκτσής
Κάτοικος Σαπών

Δεν υπάρχουν σχόλια: