Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Εξιχνίαση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας στην Κομοτηνή Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε, την 11/12-11-2013, στην πόλη της Κομοτηνής. Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε, την 11/12-11-2013, είχε αφαίρεσε από την Κομοτηνή, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του δράστη το παραπάνω δίκυκλο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε, την 11/12-11-2013, στην πόλη της Κομοτηνής.

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε, την 11/12-11-2013, είχε αφαίρεσε από την Κομοτηνή, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.


Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του δράστη το παραπάνω δίκυκλο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: