Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

MΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ - ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ 3-3



Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στον Ίασμο σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας «Μέγας Αλέξανδρος» και «Ελπίδα» Σαπών αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 σε παιχνίδι ισοδυνάμων ομάδων που έδειξαν ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής Ε.Π.Σ. Θράκης. Ο Μαλαδένης με μονοκόμματο σουτ από σέντρα του Θωμάϊδη άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 5΄ (1-1) και ισοφάρισε ο Νικολαϊδης με φάουλ σε 1-1 στο 21΄, στο 24΄ ο Βασιλακάκης έμε σουτ έκανε το 1-2, στο 42΄ ο Εμίνογλου Ενδεμήρ με το γόνατο από κόρνερ που εκτέλεσε ο Σουκρήογλου Σουκρή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2, στο 48΄ ο Βασιλακάκης με σουτ έκανε το 2-3 και στο 82΄ από σέντρα του Κατράνα ο Φακίτσας με πλασέ ισοφάρισε σε 3-3. 


Οι συνθέσεις των ομάδων.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Παγωνίδης): Παπουτσίδης, Μαδούρας, Φακίτσας, Εμίνογλού Ερντεμίρ, Ζούλης, Κατράνας, Θωμαϊδης, Χατζητουλούσης, Μαλαδένης, Σουκρί, Κιοσσές, Δαμιαντίδης, Φωτιάδης, Χεσιμ Χασάν, Κερασιώτης Γκερτερι, Χασάν Μουμίν.

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Κωνστανταράκης, Κασσιτερίδης, Παπουνίδης, Ντεμερτζίδης, Καραθανάσης, Νικολαιδης, Δημόπουλος, Βασιλακάκης, Πασχάλης, Σεμερτζή Χασάν, Παπανικολάου, Διαμαντίδης, Μακίδης, Παπαχατζής, Λαμπρακόπουλος, Κολάκης, Αχβερτριαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: