Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

«Η ΙΚΕΑ ανακαλεί τις παιδικές κούνιες GUNGGUNG»Η ΙΚΕΑ παρακαλεί τους καταναλωτές που διαθέτουν παιδική κούνια GUNGGUNG να σταματήσουν την χρήση της και να την επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ για την πλήρη αποζημίωση τους.

H IKEA έχει δεχτεί τέσσερις αναφορές μεμονωμένων περιστατικών στην Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, που περιγράφουν ότι τα εξαρτήματα της ανάρτησης πιθανώς να μην είναι σύμφωνα με τις ποιοτικές προδιαγραφές της, με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα ατυχήματος.


 «Αναπτύσσουμε προϊόντα με σκοπό να τονώσουμε την παιδική δημιουργικότητα και την φυσική ανάγκη για παιχνίδι. Τα παιδιά δεν σκέφτονται την ασφάλεια τους όταν παίζουν, συνεπώς πρέπει να σκεφτόμαστε εμείς για την ασφάλεια των παιδιών όταν αναπτύσσουμε προϊόντα. Στην ΙΚΕΑ,  πουλάμε προϊόντα τα οποία θα δίναμε στα δικά μας παιδιά. Κάποιες φορές όμως παρόλο που στα προϊόντα έχουν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι όσον αφορά τις εφαρμόσιμες προδιαγραφές και την νομοθεσία, μπορεί να γίνουν κάποια λάθη. Συνεπώς ανακαλούμε τις κούνιες GUNGGUNG για την αποφυγή άλλων περιστατικών,» δηλώνει η  Cindy Andersen, διευθύντρια του τομέα παιδικών προϊόντων της ΙΚΕΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: