Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ελπίς Σαπών - Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 3-0



Στο βαρύ και παγωμένο δημοτικό στάδιο Σαπών διεξήχθη το περασμένο Σάββατο ο αγώνας μεταξύ της Ελπίδας Σαπών και της Δόξας Ν. Σιδηροχωρόυ, παρουσία  50 περίπου φιλάθλων.
Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές καθώς το κρύο και ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψαν στους παίκτες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Έτσι από την αρχή του αγώνα και μέχρι το 35΄ λεπτό δεν σημειώθηκε καμία αξιόλογη φάση μπροστά στα καρέ των δύο ομάδων.
Από το 36 και μετά η Ελπίδα βρήκε τον τρόπο να τρυπώσει στην περιοχή των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα να βρεθεί πολύ κοντά στο γκολ σε αρκετές περιπτώσεις με τους Δημόπουλο, Καραθανάση, Βασιλακάκη  και Γρίβα.
Παρά τις όποιες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν το σκορ του ημιχρόνου έληξε 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα με την Ελπίδα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να το εκμεταλλεύεται επιτυχώς στο 60 , με τον Βασιλακάκη να κλέβει την μπάλα από τους αντίπαλους επιθετικούς τροφοδοτώντας τον Πασχάλη ο οποίος παίρνει την μπάλα μπαίνει στην περιοχή και με ένα ωραίο πλάσε στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 65 η Δόξα ήρθε πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον  Μαραγκό να κάνει ένα σουτ από το 30 μέτρα και την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Κωστανταράκη, ενώ στην επαναφορά  της μπάλας αυτή καταλήγει στα πόδια του Παππού που από κοντά δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κωστανταράκη στέλνοντας την απελπιστικά άουτ.
Δυο λεπτά αργότερά ο Παπουνίδης τροφοδοτεί τον Πάσχάλη που θα μπει ανενόχλητος στην περιοχή της Δόξας, το πλασέ του απέκρουσε προσωρινά ο Βλαδημιρίδης καθώς στην επαναφορά ο Βασιλακάκης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.
Το τρίτο γκολ ήρθε και αυτό από τον Βασιλακάκη στο 85 που με ατομική προσπάθεια πέρασε όλη την άμυνα των αντιπάλων του μπήκε στην περιοχή και με έξοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0

Συνθέσεις
Ελπίς Σαπών (Βασίλης Χαριτόπουλος) Κωνστανταράκης, Κασσιτερίδης, Λαζαρίδης, Γρίβας, Ρούφος, Χασάν, Παπουνίδης, Καραθανάσης, Βασιλακάκης, Νικολαΐδης, Δημόπουλος.

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (Γιώργος Μυστρίδης) Βλαδημιρίδης, Τσοτρίδης, Τουφεξής, Τσιπλακίδης, Κυριακίδης, Αμοιρόπουλος, Παππούς, Φαλής Τσικλακούρι, Αγαπίδης, Μαραγκός.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: