Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Φιλικό Χι της Ελπίδας Σαπών στο Νέο Σιδηροχώρι



Με το ισόπαλο 1-1 έληξε ο φιλικός αγώνας που έδωσε η Ελπίδα Σαπών στο Νέο Σιδηροχώρι με την τοπική «Δόξα»
Αγωνιστικά η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου έδειξε ότι είναι ακόμα ανέτοιμη καθώς σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν μπόρεσε να ανατρέψει τον επιθετικό ρυθμό των γηπεδούχων. Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ήρθε από τους γηπεδούχους όταν μετά από σέντρα του Αγαπίδη προς την μικρή περιοχή της «Ελπίδας» αμυντικοί και τερματοφύλακας μπερδεύτηκαν με αποτέλεσμα ο Λαζαρίδης να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας ετσι το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η «Ελπίδα» μπήκε πιο δυνατά ανεβάζοντας στροφές και ισορρόπησε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει το σκορ. Σε μια από αυτές τις ευκαιρίες ο Βασιλακάκης ευτύχησε να σκοράρει με το κεφάλι μετά από σύγχυση που δημιουργήθηκε στην καρδιά της μεγάλης περιοχής από τους αμυντικούς της «Δόξας».
Μετά την ισοφάριση από μεριάς της «Ελπίδας» και οι δυο ομάδες συνέχισαν να αγωνίζονται δυνατά δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες ώστε να δούμε κι άλλα γκολ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Μυστρίδης): Βλαδιμηρίδης, Φωτιάδης, Κυριαζης, Τσιπλακίδης, Κουμπουτζής, Αμοιρόπουλος, Παππούς, Λεφής, Τσικλαούρι, Αγαπίδης, Φαλής, Γιαπουντζίδης, Μπαχαρίδης, Τσοτρίδης, Αθανάσαρος, Ζάχος, Φυτιλίδης.

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος;): Παπανικολάου, Κασσιτερίδης, Λαζαρίδης, Καραθανάσης, Πανταζής, Ντεμερτζίδης, Ομέρ, Νικολαϊδης, Βασιλακάκης, Δημόπουλος, Πασχάλης, Μακίδης, Γρίβας, Λαμπρακόπουλος, Αχβεντιάν, Μουζαχίτ, Πορτοκάλογλου, Κολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: