Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ένας νεανικός γάμος στις Σάπες


Ένας νεανικός γάμος έγινε το προηγούμενο Σάββατο στις Σάπες αφού ο γαμπρός Σάκης Καραθανάσης του Αναστασίου και της Μαρίας είναι ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Σαπών και η νύφη Μαρία Σουλεϊδή του Αλεξάνδρου και της Μαγδαληνής είναι καθηγήτρια αγγλικών.

Η σχέση του ζευγαριού με τη νεολαία ήταν φυσικό να έχει ως αποτέλεσμα την πολυπληθή παρουσία στο γάμο αλλά και η νεανική διασκέδαση να υπερτερεί κατά κόρον.
Από μέρες ξεκίνησαν οι προετοιμασίες , ενώ την παραμονή του γάμου έγιναν δύο γλέντια στα πατρικά σπίτια των νεόνυμφων όπου ύστερα από πολύ γλέντι συνεχίστηκαν με λίγη ακόμη διασκέδαση στο «μπαράκι».
Το Σάββατο η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σαπών μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, παρουσία συγγενών και φίλων του ζευγαριού με κουμπάρους τον Χρήστο Κασσέρη και την Ευαγγελία Μποζανάκη.
Αμέσως μετά ακολούθησε ένα πρωτότυπο γλέντι σε beach bar της Αγίας Παρασκευής Μάκρης. όπου και εκεί τον πρώτο λόγο είχε και πάλι η νεολαία.
Η αφθονία των φαγητών στο μπουφέ, το απεριόριστο ποτό το ευχάριστο και δροσερό περιβάλλον, η καλή εξυπηρέτηση και η καλή μουσική, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της βραδιάς.
Οι ευχές όλων ήταν ειλικρινείς και εγκάρδιες ενώ η χαρά και η συγκίνηση των παρευρισκομένων  διάχυτη



Δεν υπάρχουν σχόλια: