Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία των Σφαγείων στις Σάπες μέχρι την ολοκλήρωση εργασιών συντήρησής τους



Με απόφαση του προέδρου της ΚΕΜΑΣ κ. Αρριαντζή Παναγιώτη διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων Σαπών προκειμένου να γίνουν από τον Δήμο οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεών του.
Σύμφωνα με την απόφαση τα σφαγεία θα κλείσουν από τις 21 Ιουλίου 2014 μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικές εργασίες οι οποίες έχουν υποδεχθεί από τις εκθέσεις ελέγχου Σφαγειοτεχνικής Εγκατάστασης της Δ/σης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ροδόπης.

Όπως αναφέρεται στην ίδια απόφαση για τον σκοπό αυτό είχε προβλεφθεί σχετική πίστωση στον προϋπολογισμό του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών του έτους 2013 η οποία μάλιστα μεταφέρθηκε και στον προϋπολογισμό του έτους 2014.
Σε δηλώσεις του ο κ. Αρριαντζής τονίζει με έμφαση ότι ο Δήμος οφείλει να προβεί στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης ενεργοποιώντας τον κωδικό του προϋπολογισμού στον οποίο έχει προβλεφθεί και η απαραίτητη πίστωση.
Ο κ. Αρριαντζής αναφέρει ακόμη ότι οι σχετικές εργασίες θα έχουν σαν αποτέλεσμα την ανακαίνιση και των εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, την ασφάλεια των παραγωγών αλλά και των εργαζομένων καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος.
Τέλος ο κ. Αρριαντζής εκφράζει την απορία του γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν διατεθεί αυτές οι πιστώσεις από τον Δήμο και αναγκάζονται να κλείσουν έστω και προσωρινά τα σφαγεία των Σαπών κάτι που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: