Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ξεκίνημα του Ηρακλή Σαπών για τη νέα αθλητική σεζόνΔυναμικά ξεκίνησε για την νέα σεζόν ο Ηρακλής Σαπών αφού έγκαιρά άρχισε να κινείται στο τομέα της απόκτησης νέων ποδοσφαιριστών και αποδεσμεύσεων (επιστροφή Ιωακειμίδη, Αραμπίδη ενώ γίνεται συζήτηση για έμπειρο τερματοφύλακα).
Εξάλλου το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας εξέδωσε τα εισητήρια διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο τα οποία τιμώνται προς 10 ευτρώ το ένα και ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες.

Οι παράγοντες του Ηρακλή προσπαθούν παράλληλα για την ανεύρεση και άλλων πόρων προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα πρώτα έξοδα,λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Πάντως το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα παραμένει ο χώρος των προπονήσεων, αφού το μικρό γήπεδο στο μόνιμο οικισμό Ποντίων δεν έχει καταστεί ακόμη λειτουργικό, ενώ φαίνεται σχεδόν βέβαιο ότι οι επίσημοι αγώνες θα γίνονται και φέτος σε γήπεδα εκτός των Σαπών, δημιουργώντας επιπρόσθετα  έξοδα μετακίνησης για το σωματείοκαθώς και ταλαιπωρία για τους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: