Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκίνημα με το δεξί για την Ελπίδα


Ελπίς Σαπών – Μίσχος 2-1
Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Σαπών, όπου η Ελπίδα κέρδισε την ομάδα του Μίσχου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Θράκης.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ελπίδα να κυριαρχεί σε όλο το γήπεδο δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ. Οι Λευκοβίτης και Καραθανάσης Β με φοβερούς συνδυασμούς αλλά και με την βοήθεια των συμπαικτών τους αναστάτωσαν την περιοχή του Μάνταλου δημιουργώντας σύγχυση και πανικό στην άμυνα του.
Οι ευκαιρίες για να σκοράρει η Ελπίδα διαδέχονταν η μια την άλλη μέχρι και το 40ο λεπτό όπου η μπάλα έφτασε στα πόδια του καραθανάση Β ο  οποίος με μια υπέροχη ενέργεια πλάσαρε τον Μάνταλο κάνοντας το 1-0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τον Μίσχο σε παθητικό ρόλο και την Ελπίδα να πιέζει και να δημιουργεί. Έτσι στο 55ο λεπτό ο Λευκοβίτης μετά από μπαλιά του Σαριανίδη μπήκε στην περιοχή του Μάνταλου περνώντας τους δυο αμυντικούς που είχαν μείνει,  πλάσαρε ιδανικά κάνοντας έτσι το 2-0.
Ο αγώνας συνεχίστηκε με την Ελπίδα να πιέζει και για τρίτο γκολ ενώ οι προσπάθειες του Μίσχου κόβονταν από το κέντρο της Ελπίδας όπου οι Καραθανάσης Σ και Αλεξιάδης Γ  κάνανε εξαιρετική δουλειά καθαρίζοντας σχετικά άνετα τις φάσεις.
Η ροη του αγώνα άλλαξε στο 75ο λεπτό όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Σαρρίδη ο Μίσχος κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1.
Αυτό έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Μίσχου να ελπίζει σε ένα δεύτερο γκολ που θα του έδινε το βαθμό της ισοπαλίας, πράγμα που δεν κατάφερε καθώς οι αλλαγές στην άμυνα της Ελπίδας αλλά και οι παρατηρήσεις του έμπειρου κόουτς Βασίλη Χαριτόπουλου δεν επέτρεψαν τους παίκτες του Μίσχου να απειλήσουν τα καρέ του Σαρρίδη.
Το παιχνίδι έληξε τελικά 2-1 αν και η Ελπίδα είχε τις ευκαιρίες να τελειώσει τον αγώνα με τουλάχιστον αλλά δυο τέρματα. Το σημαντικότερο ώμος όλων είναι ότι η ομάδα των Σαπών πήρε τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 όπου επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια.
Σ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: