Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Άκαρπη η Γ. Σ. της «Ελπίδας»

 Την Τρίτη 19-6-2012 έγινε... η μάλλον έγινε μια προσπάθεια να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση της Ελπίδας Σαπών αλλά ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός δυστυχώς κατέληξαν στο απόλυτο φιάσκο.
Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, πριν ξεκινήσει τον απολογισμό του ο πρόεδρος της ομάδας κ. Στάθης Γιαμουρίδης, κάποιοι από το κοινό τον ρώτησαν τι έγινε με την υπόθεση των χρημάτων της ομάδας που κλόνισε την Ελπίδα το προηγούμενο καλοκαίρι.
Αν δηλαδή έχει κατατεθεί μήνυση  και πότε.
Ο πρόεδρος απάντησε ότι έχει κατατεθεί μήνυση για υπεξαίρεση 8500,00 (Οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων Ευρώ) για τα οποία υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις.
Επίσης παρουσίασε αντίγραφο της μήνυσης το οποίο όμως ήταν ανυπόγραφο και δεν είχε κάτι που να αποδεικνύει ότι είναι έγκυρο - νόμιμο.
Για τον λόγο αυτό σχεδόν κανείς δεν πείστηκε από τούς παρευρισκόμενους.
Επειδή όμως εμείς είμαστε καλοπροαίρετοι θα πιστέψουμε καταρχήν τον πρόεδρο της ομάδας, αλλά θα κάνουμε και την έρευνα μας για να διαπιστώσουμε του λόγου το αληθές.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος έκανε τον οικονομικό απολογισμό από την αρχή της σαιζόν μέχρι τις 31-12-2011 γιατί όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε από την ημερομηνία αυτή και μετά σταμάτησε να ασχολείται με την ομάδα και ήταν τυπικά και μόνο πρόεδρος ενώ υπεύθυνος για την διαχείριση της ορίστηκε ο ταμίας τής ομάδας.
Στον απολογισμό του ο κ Γιαμουρίδης μας είπε ότι μέχρι την 31-12-2011 τα έξοδα της ομάδας ήταν 27000,00 ευρώ ενώ τα έσοδα 33000,00 ευρώ άρα με την νέα χρονιά θεωρητικά υπήρχε πλεόνασμα στο ταμείο της Ελπίδας της τάξης των 6000,00 ευρώ.
Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο ταμίας της ομάδας κ. Κωφίδης ο οποίος θα πρέπει να πούμε ήταν ο μονός από το συμβούλιο που είχε όλα τα απαραίτητα έγραφα μαζί του (χαρτιά, αποδείξεις κλπ) για να κάνει τον απολογισμό του.
Δυστυχώς όμως μόλις άρχισε να μιλάει ο κ. Κωφίδης και αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα, γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν καταλάβαμε και πολλά, άρχισαν κάποιοι από τους παρευρισκομένους να διαπληκτίζονται με τον πρόεδρο κ. Γιαμουρίδη και μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η αίθουσα να μετατραπεί σε χάβρα ιουδαίων. Μετά από αυτό η συζήτηση διακόπηκε γιατί εν το μεταξύ οι περισσότεροι αποχώρησαν άλλοι από αγανάκτηση και άλλοι από θυμό, συμπεριλαμβανόμενου και του ίδιου του προέδρου κ. Γιαμουρίδη. Το αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω ήταν να διακοπεί  η συνεδρίαση και άγνωστο είναι αν θα συνεχιστεί πότε και πως! 
Τέλος μεγάλα ερωτηματικά στους παρευρισκόμενους προκάλεσε και η αναφορά για εξόφληση οφειλών 10000,00 ευρώ από άτομα που δεν είχαν σχέση με την ομάδα και για δαπάνες που δεν έγιναν από αυτή.
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή η ομάδα μας, η Ελπίδα μας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.
Έχουμε την υποχρέωση όλοι μας να την βοηθήσουμε, ο καθένας με τον τρόπο του. Πρέπει επιτέλους όλοι μας να αφήσουμε τις προσωπικές μας κόντρες, μίση, αντιπάθειες και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ορθοποδήσει αυτό το ιστορικό σωματείο.
Σ.Κ


Δεν υπάρχουν σχόλια: