Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2026

Ιστορίες για την τέχνη από την Κική Χριστοδούλου, ιστορικό τέχνης - μουσειολόγο στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

 

 

Μεταφόρτωση: Μεταφορτώθηκαν 1339726 από 1339726 byte.

Η ΔΚΕ ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής συνεχίζει τη δράση της με τίτλο :

Ιστορίες για την τέχνη

Η ιστορικός τέχνης και μουσειολόγος Κική Χριστοδούλου θα παρουσιάσει έναν κύκλο διαλέξεων σχετικό την Η ελληνική τέχνη κατά τον 19ο αιώνα

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου θα παρουσιαστεί το θέμα :

Νικόλαος Γύζης

Κυρίαρχη προσωπικότητα της Σχολής του Μονάχου και ο Νικόλαος Γύζης, διακρίθηκε από τα φοιτητικά του χρόνια στη ζωγραφική, την ξυλογραφία και τη χαλκογραφία. Εκτός της συμβολής του στην ελληνική τέχνη, έχει σημαντική θέση και στη γερμανική ιστορία της τέχνης, αφού προτίμησε σαν τόπο μόνιμης κατοικίας του το Μόναχο.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής στις 7 το απόγευμα.  Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ ενώ για μαθητές, φοιτητές, άνεργους και ΑΜΕΑ η είσοδος είναι δωρεάν. Προπώληση εισιτηρίων www.ticketservices.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: