Τρίτη 2 Ιουνίου 2026

Συνελήφθησαν -5- διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθησαν σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, απ
ό αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ροδόπης πέντε αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,, στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν την μια διακινητή, διότι την εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι -6- μη νόμιμους μετανάστες


 Στη δεύτερη περίπτωση, 

στην Εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έξι -6- μη νόμιμους μετανάστες.

 

Στη τρίτη περίπτωση,  σε αγροτική περιοχή του Έβρου,  αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε -5- μη νόμιμους μετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: