Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Αναγνωρίζοντας την συμβολή τους, βραβεύθηκαν εθελοντές και υποστηριχτές του 4ου Νυχτερινού αγώνα Θράκης

 


Στο νέο χώρο των αποθηκών του λιμανιού, διοργανώθηκε με επιτυχία από το ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ και το ΔΗΜΟ Αλεξ/πολης, η βράβευση ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΩΝ του 4ου Νυχτερινού αγώνα Θράκης.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γιάννης Μπόγδης και οι εκπρόσωποι του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, μίλησαν για τα αγαθά που προσφέρει ο αθλητισμός και οι δρομικές διοργανώσεις, στη βελτίωση της υγείας και ποιότητας ζωής των κατοίκων, αλλά και στην εικόνα της πόλης και την τουριστική ανάπτυξη της.

Ευχαρίστησαν τους εθελοντές για την ουσιαστική βοήθεια που έδωσαν, για ακόμη μια φορά στο Νυχτερινό αγώνα, όπως και όλους τους φορείς κρατικούς και μη, για την συμμετοχή τους.

Σημαντική ήταν η συμμετοχή του γραφείου εθελοντισμού του Δήμου Αλεξ/πολης, το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο του Θεόδωρο Αβλαστημίδη.

Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες δόθηκαν στην χορηγική υποστήριξη τοπικών και πανελλαδικών επιχειρήσεων στην συγκεκριμένη δράση.

Τέλος τονίσθηκε η πανελλαδική αναγνώριση της Αλεξ/πολης στον χάρτη δρομικών διοργανώσεων υψηλού επιπέδου και η διεθνοποίηση των αγώνων που γίνονται στην πόλη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η παραμονή της Αλεξ/πολης στις πόλεις του RUN GREECE (Αλεξ/πολη και Ηράκλειο μόνο παρέμειναν) για την τρέχουσα χρονιά.

Απονεμητήρια δόθηκαν σε όλους, φορείς, εθελοντές, υποστηριχτές, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς στην μεγάλη επιτυχία του Νυχτερινού, με 800 συμμετοχές, από τις οποίες οι 100 περίπου ήταν διεθνείς.

Τέλος οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν το 5λεπτο απολογιστικό βίντεο του αγώνα, με 125.000 προβολές έως τώρα, αλλά και ανακοινώθηκε το επόμενο ραντεβού, του 5ου Νυχτερινού αγώνα στις 3/5/25.

 

--

ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ - DROMEAS THRACE

Δεν υπάρχουν σχόλια: