Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Ο Ντίνος Χαριτόπουλος στην επιτροπή Μεταναστευτικού Προσφυγικού και Κρίσεων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας


Μέλος στην επιτροπή Μεταναστευτικού Προσφυγικού και Κρίσεων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ορίστηκε  και συμμετέχει με ομόφωνη απόφαση της διοίκησης του οργάνου, ο πρώην δήμαρχος Μαρωνεία ς- Σαπών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Ντίνος Χαριτόπουλος

 Πρόκειται για μία σημαντική επιτροπή η οποία διαχειρίζεται νευραλγικούς  τομείς που αφορούν άμεσα τους δήμους της χώρας και πολύ περισσότερο της  περιφέρειάς μας.

 Ιδιαίτερα μάλιστα στην παρούσα χρονική περίοδο η επιτροπή αυτή διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη λήψη των πολιτικών αποφάσεων με εισηγήσεις ,προτάσεις και πρωτοβουλίες  της.

Ο κ. Χαριτόπουλος ευχαρίστησε θερμά του συναδέλφους του στην αυτοδιοίκηση  για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του καθώς  και για την αναγνώριση της εμπειρίας, των γνώσεων , της προσφοράς του και στους τομείς αυτούς.

 Σε  δηλώσεις του ανέφερε  ότι θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις του για να  φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης και της τιμής από την αυτοδιοίκηση  στο πρόσωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: