Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου , η ενημερωτική Ημερίδα για την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στο Λιανεμπόριο, που διοργανώθηκε από την ΕΣΕΕ, τον Εμπορικό Σύλλογο  Κομοτηνής , το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης και τον Όμιλο EPSILON NET.

 

 

Το ενδιαφέρον της Τοπικής Αγοράς για την ομαλή εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στο Λιανεμπόριο, αποδείχθηκε έμπρακτα από τη δυναμική παρουσία των ενδιαφερόμενων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης

 

Αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η αναλυτική παρουσίαση των αλλαγών που ισχύουν ήδη από 01/01/2024  για τους ιδιοκτήτες των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων, με στόχο να γίνουν κατανοητές με πρακτικό και διακριτό τρόπο οι νέες υποχρεώσεις των ιδιοκτητών, καθώς και των εργαζομένων σε αυτές, όπως και των λογιστικών γραφείων που συνεργάζονται με τις επιχειρήσεις.

 

Εισηγητές της Ημερίδας ήταν ο κ. Ευάγγελος Χατζηπέτκος, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας της EPSILON NET και ο κ. Ιωάννης Τζιμάνης υπεύθυνος Ομάδας Πωλήσεων , οι οποίοι επεξήγησαν με παραδείγματα το νέο πλαίσιο εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας και του ΕΡΓΑΝΗ II,  ενώ απάντησαν στις ερωτήσεις των  εμπόρων σχετικά με κομβικά θέματα όπως η απολογιστική δήλωση αλλαγών ωραρίου, η οργάνωση χρόνου εργασίας και υπερωριών, οι προβλεπόμενες προθεσμίες και τα πρόστιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: