Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Στην Κομοτηνή την Τρίτη 28 Μαΐου ο Ναύαρχος Αποστολάκης


Στην Κομοτηνή θα βρίσκεται από το πρωί μέχρι το βράδυ της Τρίτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ευάγγελος Αποστολάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στις Περιφερειακές Ενότητες Ροδόπης και Έβρου. Ο κ. Αποστολάκης είναι εν αποστρατεία ναύαρχος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Είχε επισκεφθεί πρόσφατα την Κομοτηνή, στις 14 Μαΐου, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

 

·         07:15 Άφιξη στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης.

 

·         Επισκέψεις και συναντήσεις με τον Διοικητή της 21ης ΤΘΤ, Τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης και Αστυνομικούς Υπαλλήλους

 

·         Επίσκεψη στην ΔΕΥΑΚ και συνάντηση με την Διοίκηση και Υπαλλήλους, στο πλαίσιο της επιλογή της κυβέρνησης της ΝΔ υπέρ της ιδιωτικοποίησης του νερού, ακόμα και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης των ΟΤΑ.

 

·         14:00 Επισκέψεις στους οικισμούς Σώστη, Πολύανθου, Λινού, Μ. Πιστού, με θέμα τις αποζημιώσεις αναφορικά των καταστροφικών πυρκαγιών του περασμένου καλοκαιριού.

 

·         17:00 Συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία του κόμματος, Γιώργου Σεφέρη 4 στην Κομοτηνή.

 

·         Συναντήσεις με τους Συλλόγους Αξιωματικών Στρατού.

 

·         20:00 Συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στην πλατεία Κομοτηνής.

 

Το βράδυ ο κ. Αποστολάκης θα επιστρέψει στην Αλεξανδρούπολη για διανυκτέρευση και την επομένη θα συνεχίσει την περιοδεία του στον Έβρο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: