Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

 


Μεσημβρινές ώρες της Τρίτης  27 Φεβρουαρίου 2024 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου μας κ. Σταυρούλας ΤΖΑΤΖΑΝΑ και του Αντιπροέδρου μας κ. Ευστάθιου ΚΑΤΡΑΝΙΔΗ,  με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Δημήτριο ΜΑΛΛΙΟ παρουσία και του Γενικού Γραμματέα της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Χρήστου ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ.

 

 Αρχικά εκφράσαμε στον κ. Αρχηγό  τα θερμά  συγχαρητήρια της Ένωσής μας για την προαγωγή του και την τοποθέτησή του στο ύψιστο αξίωμα της ιεραρχίας της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και τις ευχές μας για μία παραγωγική  θητεία.

Ακολούθησε αναλυτική συζήτηση, στα πλαίσια της οποίας τον ενημερώσαμε  από πλευράς μας για τα σοβαρά τοπικά  προβλήματα που απασχολούν τα μέλη μας, δηλώνοντας παράλληλα την ταύτισή μας με τις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας μας και την στήριξή μας στους αγώνες της Π.Ο.ΑΣ.Υ για την ικανοποίηση των δίκαιων κλαδικών μας αιτημάτων.

Αιτηθήκαμε να σταθεί αρωγός στους αγώνες μας δίνοντας ο ίδιος λύσεις στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, αλλά  και εκδηλώνοντας  παρεμβάσεις  προς τα αρμόδια Υπουργεία και την Κυβέρνηση – όπου αυτό είναι αναγκαίο - προκειμένου για την επίλυση των προβλημάτων μας τόσο σε τοπικό όσο και σε κλαδικό επίπεδο .

 

Ο κ. Αρχηγός επέδειξε ενδιαφέρον για τις προτάσεις μας, αναγνώρισε  το δίκαιο των αιτημάτων μας και δεσμεύτηκε ότι αφού επεξεργαστεί τις προτάσεις μας, θα μας ενημερώσει σχετικά με τις λύσεις που μπορούν να δρομολογηθούν.

 

Στο τέλος της συνάντησης επιδώσαμε στον κ. Αρχηγό σχετικό υπόμνημα και σε ένδειξη τιμής στο πρόσωπό του,  του προσφέραμε αναμνηστική πλακέτα της Ένωσής μας.

                                              

                        Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η πρόθεση

             να υπάρχει μεταξύ μας συνεργασία, με γνώμονα πάντα τη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων    

             των μελών μας,  αλλά  και  την  επίτευξη    της   επιζητούμενης   -   από όλους μας   -    αναβάθμισης

             των παρεχόμενων  υπηρεσιών ασφαλείας στους συμπολίτες μας.

                                                  

 

                                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα

6975601800

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος

6945021214 

Δεν υπάρχουν σχόλια: