Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Εξασφαλισμένη η κτιριακή αναβάθμιση του Κ.Υ. Σαπών διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο κ. Ντίνο Χαριτόπουλο, η υποδιοικήτρια της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Ειρήνη Χατζοπούλου

 


Με την υποδιοικήτρια της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Ειρήνη Χατζοπούλου συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο γραφείο της στη Θεσσαλονίκη, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

         

Τα κύρια αντικείμενα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, επικεντρώθηκαν, μεταξύ άλλων, σε θέματα αναβάθμισης και ενίσχυσης της λειτουργίας των υγειονομικών δομών αρμοδιότητας της 4ης ΥΠΕ εντός του Δήμου Μαρωνείας- Σαπών.  

 

Ειδικότερα, συζητήθηκε το ζήτημα της κτιριακής βελτίωσης και αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Σαπών για το οποίο όπως γνωστοποίησε στον Δήμαρχο η κ. Χατζοπούλου, προχωρά και θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα η υλοποίηση του έργου από το υπουργείο Υγείας, αφού εγκρίθηκε η μελέτη σκοπιμότητας και η μελέτη του. Συγκεκριμένα προβλέπεται  μεταξύ άλλων,  διαμόρφωση του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου του Κέντρου Υγείας Σαπών, επισκευή του κελύφους του κτιρίου κ.ά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: