Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Εθελοντική αιμοδοσία για την σχολική εορτή των Τριών Ιεραρχών

 

H Ε.Λ.Μ.Ε. Ροδόπης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης, σε συνεργασία με το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ροδόπης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής, συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα, 30-01-2023, τιμώντας την ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής με κινητή μονάδα αιμοληψίας  από τις 09:30 π.μ. μέχρι τις 13:30 μ.μ.

 Είμαστε βέβαιοι ότι οι εκπαιδευτικοί της Ροδόπης θα ανταποκριθούν με ευαισθησία σε αυτή την πρόσκληση αλληλεγγύης προσφέροντας σιγουριά και ελπίδα στους συμπολίτες μας και ανακούφιση στη χώρα μας που "αιμορραγεί" εισάγοντας το αίμα που έχουμε ανάγκη.

 Είναι η δέκατη τρίτη συνεχόμενη φορά που η Εκπαιδευτική Κοινότητα διοργανώνει τέτοιας κλίμακας εθελοντική αιμοδοσία και η φιλοδοξία μας είναι να καθιερώσουμε σε ετήσια βάση αυτή την προσφορά αίματος και ζωής από τους εκπαιδευτικούς  γιατί και ο εθελοντισμός είναι θέμα παιδείας. Εμείς οι εκπαιδευτικοί πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας δίνοντας 10 λεπτά από το χρόνο μας.

 

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ  Ροδόπης

       Ο Πρόεδρος                                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

Βασιλειάδης Μιχάλης                                                                               Λίτσος  Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια: