Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών με τον Διευθυντή της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΔΥΠΑ Κομοτηνής

 

Συνάντηση με τον κ. Αβραάμ Ακριβόπουλο Διευθυντή της ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) Κομοτηνής και τον εκπαιδευτικό κ. Παναγιώτη Καρδάση, στο γραφείο του στις Σάπες είχε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ.Ντίνος Χαριτόπουλος. 

          Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη λειτουργία τμημάτων της ΕΠΑΣ στις Σάπες με τις ειδικότητες:

1. Βοηθών Φαρμακείου και

2.Υπαλλήλων Διοικητικών και Οικονομικών Καθηκόντων.

 Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής για τις παραπάνω ειδικότητες με κενές θέσεις άρχισαν από 13/9/2022 και ολοκληρώθηκαν στις 18/9/2022.

 Η ίδρυση παραρτήματος ΕΠΑΣ Μαθητείας στις Σάπες ήταν μία από τις προτάσεις που είχε καταθέσει ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών προσωπικά στον Διοικητή της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στον Δήμο και έγινε αποδεκτή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ολυμπία Λούρμπα, ο διευθυντής του Λυκείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών και πρόεδρος της ΕΛΜΕ  Ροδόπης κ. Μιχάλης Βασιλειάδης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: