Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Διανομή παπουτσιών σε παιδιά του Δήμου Μαρωνείας- Σαπών

 


Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε διανομή καινούργιων παιδικών παπουτσιών TOM’S, για παιδιά ηλικίας από 1 – 18 ετών από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία  με τον Δήμο Μαρωνείας- Σαπών.

          Η δράση αφορούσε εκτός από παιδιά ωφελούμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου Μαρωνείας- Σαπών και μαθητές μικρών τάξεων σχολείων.

          Η διανομή πραγματοποιήθηκε στις Σάπες στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου και στην Ξυλαγανή στον χώρο της Βιβλιοθήκης και  διανεμήθηκαν περίπου 200 ζευγάρια παιδικών παπουτσιών σε παιδιά  όλων των οικισμών του Δήμου.

          Και με αυτή τη δράση ο Δήμος Μαρωνείας- Σαπών αποδεικνύει ότι στέκεται στο πλευρό των παιδιών αξιοποιώντας συνεργασίες με φορείς όπως  η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

          Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί την έναρξη μίας συνεργασίας που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα και θα συνεχιστεί και σε άλλους τομείς.

          Στο πλαίσιο αυτό τον περασμένο Απρίλιο ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος συναντήθηκε με στελέχη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», οπότε και τέθηκαν οι βάσεις για τη μελλοντική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: