Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

 


Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 παρουσιάστηκε στον χώρο του ΜΟΝΚ στην Αθήνα η πρώτη λογοτεχνική κατάθεση της συμπολίτισσας μας Κωνσταντίνας Παπάζογλου  του Αθανασίου. Πρόκειται για το σπουδαίο μυθιστόρημα της με τίτλο «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Ανεμολόγιο».

 Στην παρουσίαση, στην οποία παρέστη και ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, μίλησε ο δικηγόρος και συγγραφέας Ηρακλής Γεωργαντής, ενώ μήνυμα απέστειλε ο Αλέξης Σταμάτης. Την επιμέλεια της παρουσίασης  είχε η εκδότρια και συγγραφέας Κάκια Ξύδη.

 Η συγγραφέας μιλώντας για το βιβλίο της ανάφερε ότι είναι ένα μυθιστόρημα αναζήτησης του νοήματος, του πάθους, της πραγματικής επαφής και των ουσιαστικών σχέσεων και τόνισε ότι οι αναγνώστες, κυρίως μεταξύ 25-30 ετών, θ’ ανακαλύψουν  ένα ήρωα που παρατηρεί τα δρώμενα αλλά πρέπει ν’ απαντήσει στην πρόκληση και την αναγκαιότητα της αλλαγής.

Στο τέλος της εκδήλωσης συνομίλησε με τους αναγνώστες και υπέγραψε το βιβλίο της.     

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν το βιβλίο, μπορούν να το παραγγείλουν στα βιβλιοπωλεία ή στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.ekdoseispnoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: