Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Εποικοδομητική συνάντηση του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας στο γραφείο Δημάρχου στη Μαρώνεια είχε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή, η οποία επισκέφθηκε την περιοχή συμμετέχοντας στην τελετή ονοματοδοσίας της κεντρικής πλατείας της Μαρώνειας σε «Πλατεία Αρχιεπισκόπου Αμερικής Μιχαήλ».

          Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν τον ευαίσθητο τομέα των σχολείων του Δήμου.

          Ο Δήμαρχος έδωσε προτεραιότητα στις ανάγκες και τα προβλήματα που αφορούν την ένταξη στο πρόγραμμα «Σχολικών Γευμάτων» των σχολικών μονάδων του Δήμου, η επαναλειτουργία μουσικών τμημάτων στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών, τη λειτουργία Λυκειακών τάξεων στο Γυμνάσιο Ξυλαγανής και την επαναλειτουργία του Γενικού Λυκείου Ξυλαγανής, την ανέγερση σύγχρονου πολυχώρου πολλαπλών εκδηλώσεων για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων, τον επαναπροσδιορισμό των σχολείων του Δήμου ως δυσπρόσιτων και των συντελεστών βαρύτητας για την εισαγωγή στα ΑΕΙ των μαθητών τους.

          Η κυρία Μακρή αφού άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που της έθεσε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών, εξέφρασε τη βούληση της να παρέμβει προς την κατεύθυνση επίλυσης αυτών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: