Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την Ουκρανία σε συνεργασία με την Ι. Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και το Τμήμα Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών

 


Ο Δήμος Κομοτηνής, η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και το Τμήμα Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, σε συνεργασία με το Ουκρανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη, καλούν τους πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτων ανάγκης για τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό.  

Η συγκέντρωση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Μαρτίου και γίνεται στο ισόγειο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής  (οδός Γ. Μαρασλή 1), τις παρακάτω ώρες:

 Σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου, τις ώρες 08:00 με 14:00.

Από την Τετάρτη 9 έως την Παρασκευή 11 Μαρτίου, τις ώρες 08:00 με 20:00.

Το Σάββατο και την Κυριακή 12 και 13 Μαρτίου, τις ώρες 10:00 με 16:00.

 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2531083344.   

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:

-ΦΑΡΜΑΚΑ (επίδεσμοι, τσαντάκια πρώτων βοηθειών, παυσίπονα, αντιπυρετικά, οινόπνευμα, σιρόπια αντιβηχικά, Betadine, γάζες)

-ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ

-ΖΕΣΤΑ ΡΟΥΧΑ

- ΖΕΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

-ΣΕΝΤΟΝΙΑ

-ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (Κονσέρβες, Μακαρόνια, Αλεύρι, Ζάχαρη, Καφέ, Όσπρια, Μπισκότα).

-ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ.

-ΠΑΝΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν από δημότες, συλλόγους και φορείς θα αποσταλούν από τον Δήμο Κομοτηνής στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τη μεταφορά τους θα αναλάβει το Ουκρανικό Προξενείο ώστε να φτάσουν στους πολίτες της Ουκρανίας που τα έχουν άμεση ανάγκη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: