Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος TEBA από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

 


Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ο  Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή των εξής προϊόντων : μπισκότα , ελαιόλαδο, φακές, υγρό πιάτων, σαμπουάν, ρύζι, γάλα μακράς διάρκειας, κριθαράκι, αφρόλουτρο, φασόλια, υγρό πλυντηρίου, ακτινίδια, κοτόπουλο νωπό, ρεβίθια, κονσέρβα τόνου και υγρό σαπούνι χεριών .  

Οι δικαιούχοι είναι όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν τη συμμετoχή τους στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις Σάπες την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου από τις 10:00 - 14:00, την Τετάρτη 16/02 από τις 08:30-14:00 και την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου από τις 08:30-13:00, στον χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ξενοφώντος & Σεβαστουπόλεως (αποθήκες της πρώην Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού).

 Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην Ξυλαγανή την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου από τις 8:30 -14:00 και την Πέμπτη 17/02 από τις 08:30-13:00,  στο χώρο του Αμαξοστασίου (έναντι του στρατοπέδου).

 

Για την εξάλειψη του συνωστισμού και κατ΄ επέκταση του κινδύνου εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αυστηρά με ραντεβού και αποκλειστικά την ημέρα και την ώρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν να παραλάβουν τα προϊόντα τους, μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο, που έχουν δηλώσει στην αίτηση τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: