Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Συγχαρητήρια εκδήλωση για τους μαθητές του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών

      

Συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών που κατέκτησαν ανάμεσα σε 400 συμμετοχές, το Α’ βραβείο στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2022, που διοργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Ερευνών υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων είχε σήμερα ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Ο Δήμαρχος, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, εξέφρασε τα αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας της τοπικής κοινωνίας για την μεγάλη επιτυχία των νεαρών μαθητών, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο τόπος εκπαιδεύει τους μελλοντικούς επιστήμονες που θα αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις του μέλλοντος και θα συμβάλουν στην ευημερία και ασφάλεια της περιοχής.

Ο Δήμαρχος δώρισε στους βραβευμένους νεαρούς συμπολίτες του φάκελο με έντυπα του Δήμου και υγειονομικό υλικό και στους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν τόμο με κείμενα για την συμβολή της Θράκης στους απελευθερωτικούς αγώνες του Έθνους και αναμνηστικό πάπυρο συγχαρητηρίων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: