Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών με την Υποδιοικήτρια της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης για εμβολιασμούς και αναβάθμιση υγειονομικών υπηρεσιών


Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος με την Υποδιοικήτρια της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης κ. Ειρήνη Χατζοπούλου στο πλαίσιο της γόνιμης και εποικοδομητικής συνεργασίας που έχει καλλιεργηθεί μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια της συζητήθηκαν διεξοδικά σημαντικά θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν το Δήμο Μαρωνείας-Σαπών και την ενίσχυση και αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών υγείας και ασφάλειας στους πολίτες που αποτελεί προτεραιότητα και για τις δύο πλευρές.

Στο μείζον πρόβλημα και την αναγκαιότητα εμβολιασμών, η Υποδιοικήτρια ενημέρωσε τον Δήμαρχο αναλυτικά και τεκμηριωμένα στοιχεία για την πορεία των εμβολιασμών στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, ενώ ο Δήμαρχος τόνισε και την αναγκαιότητα ενίσχυσης του εξοπλισμού των υγειονομικών δομών και την περαιτέρω ένταξη σ’ αυτές εξειδικευμένου προσωπικού, όπου απαιτείται.

Συγχρόνως, έγινε αποδεκτή η πρόταση του για την υλοποίηση προγράμματος επί τόπου προγραμματισμένων εμβολιασμών σε συνεργασία του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης και του Κέντρου Υγείας Σαπών σε όλο το Δήμο Μαρωνείας-Σαπών με βαρύτητα στη Δημοτική Ενότητα Μαρωνείας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση και των δύο πλευρών για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία για την κατάκτηση των στόχων που έχουν τεθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: