Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

35 ΧΡΌΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Η «Ελεύθερη Άποψη» μπήκε στον 36ο χρόνο της κυκλοφορίας της. Όταν ξεκινήσαμε δεν μπορούσαμε να φαντασθούμε την συνεχή και ανοδική πορεία της, τα 35 χρόνια δημιουργικής παρουσίας της, το ξεπέρασμα δυσκολιών και προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε.

          Όμως, η «Ελεύθερη Άποψη» και η ιστοσελίδα της έγραψαν, γράφουν και θα συνεχίζουν να γράφουν ιστορία, υπηρετώντας την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, την πολυφωνία, την πολυπολιτισμικότητα, τα συμφέροντα και τους στόχους της τοπικής κοινωνίας.

          Με αντικειμενική και ανεξάρτητη θεώρηση των δρωμένων, με νηφάλιες κριτικές και καταθέσεις προτάσεων, με δημοσιογραφική πληρότητα στην ενημέρωση, με δημοσιογραφική πληρότητα στην ενημέρωση, με τεκμηριωμένη αρθρογραφία, αναδειχθήκαμε σε έγκυρο και ποιοτικό πυλώνα της τοπικής δημοκρατίας, σε όχημα διεκδίκησης και προβολής, σε πρότυπο μέσο έκφρασης του κόσμου της περιοχής μα

          Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στήριξαν και μας υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Τους συνομιλητές, τους διαφημιζόμενους, τους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, τους αναγνώστες μας. Είναι η πηγή έμπνευσης και λογοδοσίας μας. Να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε με τις ίδιες αξίες και το ίδιο πάθος να υπηρετούμε τους πολίτες, την κοινωνία, τον τόπο μας.

 

Η ιδιοκτησία και η συντακτική επιτροπή

της «Ελεύθερης Άποψης» της Ροδόπης

Δεν υπάρχουν σχόλια: