Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθη χθες (12-8-2021) το πρωί, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης ένας αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

 Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι το παραπάνω όχημα αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στον οικισμό Ροδίτη και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια κινήθηκε σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, όπου εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε εκτός οδοστρώματος.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα για το παραπάνω όχημα έχει δηλωθεί υπεξαίρεση την 4-8-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, ενώ ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: