Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Πρόσκληση σε διαβούλευση για τον κανονισμό καθαριότητας του δήμου Μαρωνείας-Σαπών

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών υπενθυμίζει ότι ανήρτησε στην ιστοσελίδα του (https://dimosmaroneiassapon.gr/) προς δημόσια διαβούλευση, το σχέδιο του νέου Κανονισμού Καθαριότητας του, με το οποίο καθορίζονται θέματα και κανόνες που αφορούν στην τήρηση της καθαριότητας σε κοινόχρηστους και ιδιωτικούς  υπαίθριους χώρους του Δήμου και γενικότερα την αισθητική αναβάθμιση του τόπου και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις που θα κατατεθούν, θα ληφθούν υπόψη  πριν την τελική διατύπωση της εισήγησης προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών ζητά την ενεργό συμμετοχή όλων, προκειμένου ο Κανονισμός Καθαριότητας που θα διαμορφωθεί να είναι σεβαστός απ’ όλους με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας.

Οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις μπορούν να αποστέλλονται μέχρι τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 στο e-mail gzzerv@gmail.com με τη σημείωση «Διαβούλευση Κανονισμού Καθαριότητας».

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γενική Γραμματέα του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, κ. Ν. Γκαρτσώνη (τηλ. 25323 50111).

 

 

Μουσταφά Οσμάνογλου Τζανέρ

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος

Δεν υπάρχουν σχόλια: